+ Oktatás

Tanítanék mozgalom: Ilyen erejű megmozdulásra Magyarországon még nem volt példa

Tanítanék Mozgalom

A mozgalom szervezői szerint legalább háromszáz iskola és több mint hétezer ember vett részt a március 30-ai megmozdulásban.

Sikeresnek ítélte a Tanítanék mozgalom a szerda reggel 8 és 9 óra közötti időszakra meghirdetett  polgári engedetlenségi akcióját.  A mozgalom három képviselője, Pilz Olivér, Pukli István és Törley Katalin közleményében az írta:

ilyen erejű megmozdulásra Magyarországon még nem volt példa.

Rámutattak, kevés idejük volt a tantestületeknek arra, hogy megszervezzék az akciókat, mégis úgy látják, az ország sok pontján a nehézségek ellenére is sikerült láthatóvá tenni: együtt erősek. Kitértek arra is: előzetesen mintegy kétszáz iskola jelezte, hogy részt vesz az akcióban, a beérkező visszajelzések alapján azonban ennél jóval több helyen mentek ki az iskolák elé. A Tanítanék mozgalom délután 2 órai adatai szerint legalább háromszáz iskola és több mint hétezer ember vett részt a megmozdulásban – tudatták. Mint írták, bíznak abban, hogy ez a nap nem múlik el nyomtalanul. Végső céljuk, hogy érdemi tárgyalásokon, az érintettek, szakértők bevonásával kezdődjön meg az oktatás átalakítása – közölték.

 

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Kemu szerint:

    Nagyon helyes ez a megmozdulás. Tetszik

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top