+ Színház

Kerengők Budapesten: Városi játék a boldogság nyomában

Vajon te megtalálod a városban azt, amire a legjobban vágysz? Mit vagy kit rejthetnek előled Budapest utcái? Képes vagy kiállni a rád váró buktatókat és csábításokat vagy megoldani a trükkös rejtvényeket?

Vajon te megtalálod a városban azt, amire a legjobban vágysz? Mit vagy kit rejthetnek előled Budapest utcái? Képes vagy kiállni a rád váró buktatókat és csábításokat vagy megoldani a trükkös rejtvényeket? Vedd a saját kezedbe a sorsod alakulását és egy városi játék keretében eredj az éjszakai kerengők, Csongor és Tünde nyomába a Belváros utcáin. Pörgős házibulikon, képzelt világokon, homályos átjárók boltívei alatt és eldugott parkokon át vezet az utad az igaz szerelem nyomában. Éld át az ő történetüket, találd meg azt, aki álmaidban él, az égi szépet itt a földön, miközben a város új titkait fedezheted fel.

Az Átrium Film-Színház és a Hosszúlépés közös játékos sétája

A játék  az Átrium Film-Színház Szabó Borbála: Kerengők című előadásán alapul.

Találkozási pont: Klauzál téri MOL Bubi állomásnál (térkép: http://bit.ly/1XQVEap)

Időpont: április 9. 11.00 első nyilvános játék

A játékszabály:

Jelentkezni a pr@atriumfilmszinhaz.hu email címen lehet április 4-ig, a játékos sétára a csapatokat jelentkezési sorrendben a szervezők osztják be, azaz 10 perces időközökkel indulnak 5-8 fős csapatok az útvonalon. Fontos, hogy a játék során legyen nálad olyan eszköz, amelyen QR-kód olvasó található.

A játék időtartama megközelítőleg másfél – két óra, végpontja a Belvárosban lesz. Az utolsó állomást nem árulhatjuk el, mert a játékosok állomásról állomásra, a feladványok megoldásával jönnek rá, hogy hova kell tovább menni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top