+ Életmód

Soha nem látott felvételek kerültek elő Elvis Presley-ről

Elvis Presley

A ritka felvételeket hamarosan elárverezik, a kikiáltási áruk 3500 fontról, azaz körülbelül 1 millió 344 ezer forintról indul.

Egy fiatal lány emlékkönyvéből kerültek elő az eddig soha nem látott fényképek Elvis Presley-ről – írja a Daily Mail.

A felvételek Elvis 1958 márciusában kezdődött, 18 hónapon át tartó katonai szolgálata alatt készültek, amelyet a németországi Ban Nauheimben töltött. Az emlékkönyv tulajdonosa, a tinédzserlány Frances épp Ban Nauheimben dolgozott egy szálloda szobalányaként, aki mindössze egyetlen nyarat töltött a német városban, egyedüli angol lányként.

A könyvecske 15 fotót tartalmaz, közte hat darab dedikált képet is a sztár aláírásával. A ritka felvételeket hamarosan elárverezik, a kikiáltási áruk 3500 fontról, azaz kb. 1 millió 344 ezer forintról indul.

Elvis Presley a katonai szolgálat alatt sem mondott le a zenélésről: tíz dalt is szerzett a másfél év alatt, amelyek az akkori toplisták élére kerültek. Későbbi feleségét, az akkor 14 éves Priscilla Beaulieu-t is Németprszágban simerte meg. 1958 szeptemberében, egy házibuliban ismerkedtek meg: a lány mostohaapja együtt szolgált Elvisszel. Priscillával később is kapcsolatban maradtak, végül pedig 1967-ben össze is házasodtak.

A FOTÓKAT IDE KATTINTVA TALÁLOD!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top