+ Média

Vujity Tvrtko: Szeretném megmutatni a magyar történelem egyik legelképesztőbb, ismeretlen fejezetét

Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko Facebook-oldalán tett közzé egy sejtelmes posztot. Állítása szerint épp a legmagyarabb történelem nyomába ered.

Korsó sör, repülőjegy, becsekkolás, és már MINDEN OK! Irány Peking, utána pedig még tovább. Szeretném megmutatni a magyar történelem egyik legelképesztőbb, ismeretlen fejezetét.

Ma délelőtt egy Párizs melletti kisváros páncéltermében elállt a szavam. Egy évig szerveztem utamat, de már most megérte: a páncélajtó mögött olyat láttam, amit még tényleg senki. Remélem, hogy megmutathatom Nektek, Magyarországon. A szálak Franciaországból Kínába vezetnek.

Indulok tovább, a legmagyarabb történetem nyomába. Életem filmje forog tovább, a különleges nyomozás folytatódik. Viszlát, Európa…

– ezzel a poszttal jelentkezett be egy repülőtérről Vujity Tvrtko március 14-én. A TV2-től nemrég kirúgott riporter korábban is megosztott már hasonlóan sejtelmes bejegyzéseket.

Sosem adom fel a reményt, hogy olyat találjak, mutassak meg az embereknek, amit más nem, s amit Ők nem láthatnak.

írta néhány napja, március 13-án pedig a Galérie des Cotelle nevű teremről posztolt ki egy fotót, ahol ahol 1920. június 4-én aláírták a trianoni békeszerződést.

Vujity Tvrtko 2

 

A nyitókép forrása: Facebook

Korábban írtuk:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top