+ Média

Ajándékot adunk Olvasóinknak, mert ünnepelünk!

librarius.hu

Ezúttal nem kerek évfordulót ünneplünk, mert a Librarius.hu öt és fél éves, hanem azt az olvasói közösséget köszöntjük, akik csatlakoztak hozzánk.

Ezúttal nem kerek évfordulót ünnepelünk, mert a Librarius.hu öt és fél éves, hanem azt az olvasói közösséget köszöntjük, akik csatlakoztak hozzánk.

A Librarius facebook-csoportja a héten érte el a 15 ezer tagot, amiről mindjárt az jutott eszembe, micsoda várakozás volt bennünk, mikor a lap indítása utáni hetekben, 2010. novemberében, átléptük a bűvös 100-at, egy év múlva az ezret. Ezúton szeretnénk megköszönni Olvasóinknak, hogy csatlakoztak hozzánk és olvasnak minket a világ minden tájáról.

Az ajándék, amit szeretnénk szétosztani, 12 darab páros belépőjegy a Petőfi Irodalmi Múzeum minden kiállítására, és annak a 12 Facebook-csoport tagnak küldjük, akik sorrendben első tizenkettőként elküldik nekünk a postacímüket, ahová a belépőket postázhatjuk. Annyit kérünk csak, hogy oszd meg ezt az ünnepi levelet, hogy minél többen értesüljenek róla. A címet ide küldd: bodo.gabriella@librarius.hu.

Nem szeretnénk statisztikai adatokkal fárasztani, de jó, ha tudod, azt a lapot olvasod, amit veled együtt naponta 10 ezren olvasnak. Köszönjük, jó fejek vagytok!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top