+ Film

Mit üzen David Bowie utolsó albuma?

David Bowie

David Bowie Blackstar című utolsó albuma nyomán minisorozat készült az Instagramra.

David Bowie Blackstar című utolsó albuma nyomán minisorozat készült az Instagramra. A közösségi portál Unbound című 16 epizódos produkciójában Tavi Gevinson, a Rookie Magazine alapítója és Patricia Clarkson (Sírhant művek) alakít főszerepet – írta a The Guardian brit napilap online kiadása.

Alkotói szerint a sorozat a Blackstar című lemez vizuális tolmácsolását kísérli meg. A szériát Carolynn Cecilia és Nikki Borge írta és rendezte a zenész 28. stúdióalbuma alapján. Az Instagram közleménye szerint Bowie halála előtt beleegyezett a sorozat elkészítésébe, és tanácsokkal is ellátta az alkotókat.

Bowie január 10-én bekövetkezett halála sok rajongója számára új kontextusba helyezte a lemezt, az értelmezések szerint az album azt tükrözi, hogy a rákkal küzdő művész ezekben a dalaiban már szembenézett a halállal. A gótikus, sötét tónusú, álomszerű hangulatot közvetítő sorozat csütörtökön debütál az Instagramon, majd befejezéséig minden hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken jelentkezik új epizóddal.

 

Korábban írtuk:

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top