+ Film

Hamarosan a TV-ben is vetítik a Saul fiát!

Saul fia

A TV képernyőn először az RTL Klubon látható majd a Saul fia, derült ki a csatorna közleményéből. A filmet a tervek szerint még idén levetítik.

Az RTL Klubon lesz a Saul fia tévépremierje, derült ki a csatorna közleményéből.

A Saul fia az egyik legtöbb nemzetközi elismerést begyűjtő filmmé vált az elmúlt hónapokban, ezért is megtiszteltetés az RTL Klub számára, hogy a készítők a csatornát választották az első televíziós sugárzásra, vagyis Magyarországon először az RTL Klub nézői láthatják az Oscar-díjra jelölt filmalkotást. Ez azért is fontos küldetése a csatornának, mert a film így juthat el a legtöbb televízió nézőhöz.

– olvasható a csatorna weboldalán. A közleményből az is kiderül, hogy az Oscar-díjra is jelölt filmet megszakítás, azaz reklámok nélkül mutatja majd be a csatorna.  A vetítés pontos időpontját nem közölték, de a tervek szerint még idén látható lesz a Saul fia az RTL Klub képernyőjén.

A Saul fia kapcsán megjelent összes cikkünket itt találod.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. nekeresdi Néma szerint:

    Téma ajánlat! Henrik Jagoda szül: Hirsch Jehud 1934-36 az NKVD igazgatója alatt,
    Több keresztény halt meg Ukrajnában éhen, kínok között (Zsidók által, mint amennyi zsidó a németek által gázkamrákban! Hat millió, 32/33-ban) Elődje Kaganovics (született: Lázár Mojszejevics a HOLODROM, a mesterséges éhínség előidézésével elidézett népírtás kiötlője, „ügyintézője”)
    A zsidók mind a rómaiakat mind a görögöket elpusztították. Megették áldozataik húsát, beleikből öveket csináltak és vérükkel kenték be magukat… Egészében Cyrenen 220 ezer ember pusztult el, Cipruson pedig 240 ezer, ezért nem teheti ma zsidó a lábát Ciprus földjére.” [Seneca:Római történelem].
    DIODORUS SICULUS. Első századbeli görög történész. Megfigyelte, hogy a zsidók más embereket ellenségeiknek és alsóbbrendűnek tekintették. „Az „uzsora” azt jelenti, hogy pénzt kölcsönöznek nagy kamatra. Ez évszázadokon keresztül nagy nyomorúságot és szegénységet okozott a gójok között. és ez okozta a zsidók elítélését.”
    Ez mért nem téma? A ti „szennyesetek”! Miért kérdését miért fel nem teszitek?

  2. nekeresdi Néma szerint:

    Emlékezzünk régi „bevándorlóinkra!” 200 évvel beelőztük vesztünkre!

    A valóban nemzeti érdekű orosz cár üldözötteire!
    Széchenyi „ez a népcsoport (zsidók) a jogtalanság „minden mindegy” hangulatában folyamodott csalásokhoz, amely a jobbágyság eladósításához, tömeges elárverezéséhez! (Lásd deviza hitel kormányzati kényszer rásegítéssel!) Úgy látja nem lett volna szabad az elmúlt évtizedekben olyan hatalmas tömegekben beengedni őket, amelyikre egyik országban sincs példa! S hogy ez nálunk mégis megtörtént, azt nemzeti közömbösségünknek tudja be. Az ország lakosság a zsidók 11%-ával érte el a magyarul beszélők 51% arányát 1910-es népszámláláskor!
    Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** „Kölcsey Ferenc:
    „El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése.” Liszt Ferenc
    „A zsidókat felszabadítják, Magyarország az ő birodalmuk lesz, az új Paradicsom négy folyóval, három heggyel és a kettős kereszttel. És az Apokalipszisben én, szerencsétlen, főszerepet játszom.” Széchenyi
    Az atiszemituzmussal az a legnagyobb baj, hogy MA MÁR NEM AZ SZÁMIT ANTISZEMITÁNAK AKI GYŰLÖLI A ZSIDÓKAT, HANEM AZ, AKIT A ZSIDÓK GYŰLÖLNEK!!!!
    „Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod.” Voltaire

    A zsidó nem más, mint egy barbarisztikus és kegyetlen élősdi más népek nyakán. A legnagyobb ellensége minden fejlődésnek, visszakövetelője minden rothadásnak. Egyetlen egy erő tartja össze őket: a mások iránti olthatatlan gyűlölete, a befogadó nemzetek nagylelkűsége ellenére!— Voltaire

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top