+ Képzőművészet

A festő álmában megjelent David Bowie, és ez lett az eredménye

david bowie

Sok izgalmas festményt láttunk az utóbbi hónapokban drMáriástól, de itt most a sztori is érdekes, ugyanis az álmában megjelent David Bowie arra kérte, változtassa meg a róla készült festményt.

Sok izgalmas festményt láttunk az utóbbi hónapokban drMáriástól, de itt most a sztori is érdekes, ugyanis az álmában megjelent David Bowie arra kérte, változtassa meg a róla készült festményt.

David Bowie Van Gogh műtermében, akril vásznon, 80 x 100 cm, 2016.

drMáriás elmeséli a facebook-oldalán, hogy pontosan mi is történt:

Miután megfestettem Bowie-t Scheiber műtermében rémálmaim voltak. Az autóban naphosszat a Blackstar-t hallgattam, majd egy éjjel megjelent álmomban David Bowie, s arra kért, hogy változtassam meg a festményt. Elmondta, hogy a mennyben nem olyan jó a helyzet, mint ahogy megénekelte a lemezén, nincs semmi romantika, cicázás, bulizás, helyette állandóan mindenféle Békemeneteken kell felvonulni, ami borzasztóan fárasztó, azonban vannak jó oldalai is, például ott találkozott Van Gogh-gal, aki elhívta a műtermébe, hogy a portréját megfesse, s miközben dolgozott, Bowie-t valami iszonyatos kannás borral itatta halálra, amitől olyan kisugárzása lett, mint a csernobili reaktornak, de azóta összebarátkoztak, s már új lemezén dolgozik, amelyet a festőóriásnak szentel, aki levágott füllel fog ugrálni a klipjében és a lemezén krákogva flamandul énekelni, ami még ott a mennyben is fontos marketing-fogás, mert azért sokan szeretik ott is Van Gogh-ot, de csak azok, akik személyesen még nem találkoztak vele, azonban sokan megveszik majd miatta a lemezt, de egy jó borító nélkül nem fog működni a dolog, úgyhogy felkér, gyorsan változtassak a képemen az elmondottak alapján, s küldjem fel. Így az átfestés megtörtént, s a kép már ott is van, s hamarosan minden mennyei kirakatban adja majd hírül egymásra találásuk drámai pillanatát.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top