+ Zene

A Deja Vu érzést mostantól más helyszínen keressük!

Deja vu

Új helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn várja az 1990-es évek zenéjének kedvelőit a dél-alföldi retrofesztivál, a Deja Vu június 2. és 4. között.

Új helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn várja az 1990-es évek zenéjének kedvelőit a dél-alföldi retrofesztivál, a Deja Vu június 2. és 4. között- tájékoztattak a szervezők.  Az immár negyedik alkalommal megrendezendő fesztivált Szeged központjában, mégis természetközeli helyszínen tartják június első hétvégéjén. A Tisza-partján pálmafák, medencés buli és a Miami Vice című sorozat stílusában megálmodott látványvilág fogadja majd a vendégeket. A fesztivál fellépői között minden eddiginél több külföldi sztár szerepel.

A 2016-os Deja Vu Fesztivál első nevei között van a 90-es évek meghatározó dancefloor-csapata, a Close to You, a Dooh wah Diddy és az I wanna be with U című világslágereket jegyző Fun Factory. A nyárindító fesztiválra Szegedre érkezik a korszak egyik meghatározó hip-hop formációja, a So strung out és Time is tickin’ away című számokkal berobbant C-Block is. Igazi közönségkedvenc a 90-es évek olasz „eurodance-hercegnője”, Corona, aki a Rythm of the Night című dalával 1993-ban a brit, az amerikai és az olasz slágerlistákon is hosszú hetekig első helyezett volt. A hazai kedvencek közül már biztos, hogy zenél Sterbinszky, a TNT-s Dobrády Ákos és a Kozmix.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top