+ Életmód

Zseniális módon neveli kamaszfiát ez az édesanya

Kinek a kamaszgyerekével nem fordult még elő, hogy reggel kicsit nagyobb arccal, kissé pökhendibb, magabiztosabb hangulatban ébred a kelleténél?

Kinek a kamaszgyerekével nem fordult még elő, hogy reggel kicsit nagyobb arccal, kissé pökhendibb, magabiztosabb hangulatban ébred a kelleténél? Ilyenkor az ebugatta siheder merészebben tör a függetlenségre, és hajlamos arra, hogy a tényeket szelektíven, a maga előnyére formálva adja elő. Így történt ez egy amerikai tinivel is. Aaron anyukája azonban beleállt a helyzetbe, és egy frappáns kis levélkével szépen helyreigazította elszabadult csemetéjét – írja a wmn.hu cikke.

A levél így kezdődik:

Kedves Áron! Mivel úgy tűnik, kiment a fejedből, hogy csak 13 éves vagy, és én vagyok a szülő, ezért aztán nem hagyod, hogy téged csak úgy irányítgassanak… nos, azt hiszem, szükséged van egy jó kis függetlenségi leckére. És mivel a képembe vágtad, hogy most már pénzkereső vagy, azt hiszem, egyszerűbb lesz, ha visszavásárolod tőlem azokat a dolgokat, amiket én vettem neked az elmúlt időben. A levél folytatását olvasd tovább a wmn.hu oldalon.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Getto Katalin szerint:

    Az „ebugatta siheder” értelmetlen. „Ebadta” lenne a helyes. Létezik az „Ebugattát!” felkiáltás (leginkább Petőfi sándor: Arany Lacink című verséből ismerjük), de „ebugatta” mint melléknév nincsen.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top