Ettől megint nem lett szimpatikusabb Steven Seagal

Steven Seagal

Steven Seagal amerikai akciófilmszínész, producer és harcművész, aki amióta szerb állampolgárrá vált, Szerbiát hivatalosan is hazájának tekintheti, ellátogatott a Velika Plana-i Morava fegyvergyárba és megtekintette az ott gyártott fegyvereket – írja a magyarszo.com.

Igor Matković polgármester elmesélte:

A színészt elsősorban a Lazar 2 páncélozott jármű nyűgözte le. Állítólag azt mondta, a Lazart minden további nélkül bevetné a louisianai Jefferson Parishben, ahol a helyi seriff tartalékos helyettese. Seagal szerint a Lazar 2 a texasi rendőröknek is jól jönne, főleg a mexikói határszakasz ellenőrzése során.

A polgármester szavai szerint Seagal azt mondta: a harckocsi olyan, mintha ő tervezte volna, mindene megvan, aminek kell.

Steven Seagal filmjeiben attól vált szimpatikus verőgéppé, hogy többnyire az igazság, a gyengébb oldalán állt, viszont az orosz és szerbiai fegyverkezés reklámozása több mint visszás, túllép filmbéli szerepén és olyan hatalmakat szolgál, amelyekről naivitás lenne azt állítani, az emberiség békéjén dolgoznak.