+ Film

George Miller mégis folytatja a Mad Max-sorozatot

George Miller folytatja a Mad Max-sorozatot, az ausztrál rendező a people.com hétvégén megjelent cikke szerint cáfolta az ellenkező híreket.

George Miller folytatja a Mad Max-sorozatot, az ausztrál rendező a people.com hétvégén megjelent cikke szerint cáfolta az ellenkező híreket.

A 70 esztendős Miller kijelentette, hogy félreértették egy interjúban elhangzott szavait, és vissza akar térni az ikonikus szériához. Miller forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként is jegyzi a tavaly nyáron a mozikba került Mad Max – A harag útja című posztapokaliptikus akciófilmet, a korábbi filmekkel együtt már a negyedik Mad Max-produkciót.

New Yorkban voltam, a National Board of Review of Motion Pictures (amerikai filmes testület) díjának átadásán, és a vörös szőnyegen nagyon nagy zaj volt, amikor egy újságíró kérdéseket tett fel nekem. Azt mondtam neki, hogy nem egy újabb Mad Max-mozi lesz a következő filmem, de ő úgy értette, hogy nem készítek több Mad Max-filmet

– idézte a portál a rendező magyarázatát.

A Mad Max – A harag útja című filmre világszerte 375 millió dollárért (108 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. A napokban tíz Oscar-díjra jelölte az amerikai filmakadémia, köztük a legjobb film és a legjobb rendező díjára.  „Ki gondolta volna?” – mondta a jelölésekről. „Nagyon örülök, hogy Margaret (Sixel, a felesége) vágóként szintén Oscar-esélyes” – fűzte hozzá.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top