+ Film

Ki lesz az idei Operabál sztárvendége?

Az idén 50 éves színésznő már csecsemőként reklámokban szerepelt. Tizenhárom évesen a Pretty Baby című filmmel szerzett hírnevet, az áttörést A kék lagúna hozta el számára.

Brooke Shields amerikai színésznő lesz Richard Lugner osztrák milliomos sztárvendége a február 4-én rendezendő bécsi Operabálon.

Richard Lugner a Bécsben tartott szerdai sajtótájékoztatón elmondta: a szerződést a színésznővel már öt hete megkötötték. Shields New Yorkból repül majd az osztrák fővárosba, azonban a reptéren a média nem lehet jelen, mivel a színésznő az egész éjszakás repülőút után nem szeretne a kamerák elé állni.

Shields 2011-ben már tiszteletét tette az osztrák fővárosban. Akkor a Lifeball elnevezésű, AIDS-ellenes jótékonysági rendezvény vendége volt Bill Clinton volt amerikai elnökkel együtt.

Az idén 50 éves színésznő már csecsemőként reklámokban szerepelt. Tizenhárom évesen a Pretty Baby című filmmel szerzett hírnevet, az áttörést A kék lagúna hozta el számára. Két évig volt Andre Agassi teniszcsillag házastársa. 2001 óta Chris Henchy forgatókönyvíróval él, két lányuk született. A Kurier osztrák lap értesülései szerint Shields valamennyire ért a németül, hiszen egy ideig Salzburgban élt.

A bál férfi sztárvendégével kapcsolatosan még folynak a tárgyalások.

A 83 éves építési vállalkozó tavalyi sztárvendége Elisabetta Canalis olasz színésznő és modell volt. A vállalkozó korábbi vendégei között szerepel Joan Collins, Ivana Trump, Grace Jones, Sarah Ferguson, Raquel Welch, Faye Dunaway, Claudia Cardinale, Pamela Anderson, Brigitte Nielsen, Gina Lollobrigida, Mira Sorvino, Sophia Loren, Andy McDowell, Larry Hagman, Roger Moore, Paris Hilton és Geri Halliwell.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top