+ Film

Hamarosan jön a legrosszabb színészek és filmek díjátadója

Február 27-én adják majd át a legrosszabb filmeknek, színészi alakításoknak és rendezőknek járó Arany Málna-díjat.

A hagyományt követve idén is az Oscar-díjátadó előtt egy nappal, február 27-én adják majd át a legrosszabb filmeknek, színészi alakításoknak és rendezőknek járó Arany Málna-díjat. A jelöltek között van Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Mila Kunis és Johnny Depp is  – írja a Szeretlek Magyarország.

A legrosszabbnak ítélt filmek kategóriájában a Pixel (vígjáték), A Fantasztikus Négyes, a Wachowski testvérek sci-fije: a Jupiter felemelkedése és A pláza ásza Vegasban (komédia) versenyez a díjért.

Johnny Depp a Mortdecaiban nyújtott alakításáért, Jamie Dornan A szürke ötven árnyalatáért, Kevin James A pláza ásza Vegasban, Adam Sandler A cipőbűvölő és a Pixel, Channing Tatum pedig a Jupiter felemelkedésében nyújtott játékával nyerheti el a legrosszabb színész címet.

A színésznőknek sem kegyelmez az Arany Málna-díj, az idei esélyesek Mila Kunis a Jupiter felemelkedése főhőseként, Katherine Heigl az Otthon, édes pokolért, Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata sztárjaként valamint Jennifer Lopez, mint A szomszéd fiú című thriller főszereplője.

Mellékszereplők is nyerhetnek „legrosszabb” jelzőt – idén Eddie Redmayne és Julianne Moore a két jelölt.

A legrémesebb rendezők listájába sorolták Andy Fickmant A pláza ásza Vegasban renezéséért, Tom Sixet a Human Centipede 3 című horrorfilmért, Sam Taylor-Johnsont A szürke ötven árnyalatáért, Josh Tranket A Fantasztikus Négyesért, valamint Andy és Lana Wachowskit a Jupiter felemelkedéséért.

Ugyan ezt a díjat nem szokták átvenni a „győztesek”, éppen ezért emlékezetes, hogy Sandra Bullock 2010-ben és Halle Berry 2005-ben személyesen vette át az aranyra fújt málnaszemet ábrázoló díjat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top