+ művészet & politika

A Központi Hatalom brutálisan lecsapott Kovács Ákosra

Központi Hatalom

A magyar együttes legújabb számában válogatott szitkokat szór Ákos fejére, például azt kívánja, lakjon mosómedve család a zenész gyomrában.

Szenteste előtt egy nappal jelentette meg legújabb dalát a Központi Hatalom nevű együttes, mely  zúzós zenével és hasonlóan erős, szókimondó dalszövegekkel operál. A zenekar célpontja ezúttal Kovács Ákos volt, aki egy interjúban tett nyilatkozatával csapta ki sokaknál a biztosítékot, ami miatt később fő támogatója ki is hátrált mögüle, és tüntetést is szerveztek nőkkel kapcsolatos megnyilvánulása miatt.

Ákos a mákos a jobbos poppos  énekes, gitáros, kívánom, hogy legyen még az orrpolipod is rákos!

– énekli a Központi Hatalom az odamondós számában. Nem a Kossuth-díjas zenész az első, akit a zenekar „megénekel”, korábban Orbán Viktorról, Berki Krisztiánról és Andy Vajnáról is daloltak.

Korábban írtuk:

6 hozzászólás

6 Comments

  1. Aaaaaaaron szerint:

    Dübörög a zsidó kultúrkampf. A pöcegödörben…..

  2. supertolgy szerint:

    A megbékélés jegyében, más véleményének a tolerálása, szomorú.
    „Én is meg tudnám mondani a féregnek (a nevét se írom le, annyira UTÁLOM) hogy kivel és mit kellene tennie.” A gyűlölködés helyett, talán több megértés kellene.

  3. Gipsz jakab szerint:

    Miért kik vagytok ti hogy véleményt mondjátok másról. Olyanrol aki évek óta mindig letesz valamit az asztalra. Azért mert nem értetek egyet vele. Egyik nahymamám sem dolgozott mert nagyapám keresett annyit hogy Eltartotta az egész családot. Akkor mirol beszélünk? Őseink hülyék voltak? Jó felkapni ezt a témát de igaza van. Ez van be kell látni.

  4. kargó szerint:

    El tudom képzelni, hogy te milyen is lehetsz! Az általad fikázottaknál ezerszer alattomosabb, ratyibb! Még. hogy neked! ki is vagy te? egy qrva nagy senki!

  5. supertolgy szerint:

    „Ákos a mákos a jobbos poppos énekes, gitáros, kívánom, hogy legyen még az orrpolipod is rákos!” aki ezt kigondolta, előadja, itt terjeszti az embertelen nulla.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top