Megtámadták Forgách András Facebook-oldalát új könyve miatt

forgách andrás

Ezt a hírt maga az író jelentette be Facebook-oldalán. Élő kötet nem marad című új könyvében Forgách András édesanyja III/I-es beszervezéséről ír.

(A fenti felvételen Forgách András író, Hámori Gabriella színművész és Péterfy Gergely író a Kieselbach Galériában.)

SZOMORÚ BEJELENTÉS
ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL, DE MA VALAKI MEGTÁMADTA EZT AZ OLDALAMAT ÉS AZ ÍRÓ-OLDALAMAT IS, ÉS MINDEN TARTALMAT, AMINEK VALAMILYEN KÖZE VOLT AZ “ÉLŐ KÖTET NEM MARAD” CÍMŰ KÖNYVEMHEZ, INTERJÚKAT, KRITIKÁKAT, FOTÓKAT, TÖRÖLT MINDKÉT OLDALRÓL, IGY AZOKNÁL IS ELTŰNTEK EZEK A TARTALMAK, AKIK MEGOSZTOTTÁK AZOKAT. BEJELENTÉST TETTEM A FACEBOOK-NÁL, A HIVATALOS ÚTON, KÍVÁNCSIAN VÁROM A VÁLASZUKAT, ÉS HOGY REKONSTRUÁLNI LEHET-E A KITÖRÖLT TARTALMAKAT.
FORGÁCH ANDRÁS

A könyvvel több helyen is foglalkoztak a magyar médiumok, a Hír Tv Alinda című műsorában készült megrázó beszélgetés az Forgách Andrással, és a Magyar Narancs karácsonyi dupla száma is hozott egy interjút.

Hogy ki és miért törölte a posztokat, egyelőre rejtély. Forgách András író percekkel ezelőtt azt válaszolta kérdésünkre a Facebookon, hogy a Facebook egyelőre nem reagált a levelére, viszont észlelt egyéb furcsaságokat is:

Felfedeztem, hogy az író-oldalam úgy döntött, hogy egy héten belül felszámolja magát. Ez hekkelés lehet. Meg állítólag feljelentettem egy eseményt, amiben részt vettem. Nagyon valószínű, hogy valaki behatolt ide. Remélem, választ kapunk.