+ Életmód

Ismét sokkoló üzenetet hagyott Sinéad O’Connor

Idén egészségügyi állapota miatt le kellett mondania a koncertjeit, még egy méheltávolításon is átesett. Legutóbb öngyilkosságot kísérelt meg.

Szerdán ismét nagyon nyugtalanítót posztolt Sinéad O’Connor ír énekes-dalszerzőnő a Facebookon: ezúttal arról írt, hogy joga van a halálhoz, és igényt is tart rá – írja az index.hu.

Ha egy nőnek elsőre nem sikerül, újra és újra megpróbálja

– fogalmazott, ami aztán a zenész hozzátartozóinál végleg betette a kaput, így a család kérésére részben letiltották a Facebook-oldalt.

Mostantól tehát nem elérhetőek az öngyilkosságra készülő Sinéad O’Connor korábbi bejegyzései. Hétfőn ezt üzente a családjának:

Soha többé nem akarlak látni benneteket. Szart sem érek nektek, ti pedig halottak vagytok számomra. Megöltétek az anyátokat, elloptátok a fiaimat, és 12 hétre magamra hagytatok! Gyerektolvaj gyilkosok vagytok, és soha többé nem akarok hallani felőletek. Miért jártatok itt, ha miattatok jutottam ide? És hol a francban vagytok most? Gyilkosok. Hazugok. Képmutatók. Mindegyikőtök. Ti okoztátok.

Idén egészségügyi állapota miatt le kellett mondania a koncertjeit, még egy méheltávolításon is átesett, majd azt kezdte el nehezményezni, hogy elszigetelik a gyerekeitől és az unokájától.

Az elmúlt vasárnap eseményeiről itt írtunk:

A kopasz énekesnő öngyilkossági kísérlete – szomorú vasárnap

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top