+ Média

Menesztették Richtert a Nagycirkusz éléről

Az újdonsült igazgató azt mondja, hogy négy hónapja, mióta a Magyar Cirkusz- és Varieté ügyvezetője, természetesen ő is foglalkozik minden munkatársával és a cirkuszfesztivál előkészítésével.

Richter József december 1-jétől már nem a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója. Fekete Péter, a Magyar Cirkusz- és Varieté ügyvezetője, a nemzeti cirkuszművészeti stratégia kidolgozásáért felelős miniszteri biztos ettől kezdve maga látja el az igazgatói pozíciót – írja a szinhaz.hu.

A január elején megrendezésre kerülő, 20. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválról Richter elmondta, már szerződtette a művészeket, de Fekete szeretné, ha ez a rangos esemény az ő nevéhez kötődne. Az újdonsült igazgató  azt mondja, hogy négy hónapja, mióta a Magyar Cirkusz- és Varieté ügyvezetője, természetesen ő is foglalkozik minden munkatársával és a cirkuszfesztivál előkészítésével.

Fekete Richternek honorárium nélküli tanácsadói feladatot ajánlott fel azzal, hogy az esetleges költségeit megtéríti. Ezt azonban Richter nem vállalja.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top