+ Életmód

A kopasz énekesnő öngyilkossági kísérlete – szomorú vasárnap

Sinead O’Connor énekes zeneszerző már napok óta sokkolta rajongóit a közösségi portálon. Vasárnap esti üzenetében öngyilkosságot jelentett be.

Sinead O’Connor, az 1966-ban született ír énekes-zeneszerző – aki radikális politikai nézeteit és biszexualitását is nyíltan vállalja – rendhagyó és sokszínű karriert tudhat maga mögött. Az elmúlt időben, az évek során nem először, magánéleti problémáiról ő maga tájékoztatta rajongóit. A diagnosztizált bipoláris zavarral küzdő énekesnő nagyjából egy héttel ezelőtt vonult be egy klinikára, ahol depresszióval kezelték. Facebook-posztjai jól mutatták, hogy olyan krízist él át, amely nem csak hullámzó karrierjére, de életére is hatással lehet. Vasárnap esti bejegyzése egy meg nem nevezett hotel szobájában íródott, ahová álnéven jelentkezett be. A családtagjait okolva-hibáztatva már arról írt, hogy túladagolta magát.
A rendőrség beazonosította a szállodát, az énekesnőt a mentők kórházba szállították.

A vasárnap esti öngyilkossági kísérlet kapcsán nem feledkezhetünk meg arról, hogy az énekesnő az Am I Not Your Girl? című albumán milyen remek feldolgozásban adta elő Seress Rezső Szomorú vasárnap című szerzeményét…

Sinead O’Connor idén tavasszal koncertezett Budapesten.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top