+ Film

Terrorista mozit akartak bemutatni Made in France címmel

made in france

A Made in France rendezője Nicolas Boukhrief, a főszerepet Malik Zidi alakítja. A film poszterén az Eiffel-tornyot úgy ábrázolták mint egy támadó fegyvert.

Egyelőre nem mutatják be Franciaországban a Made in France című drámát, amely egy francia újságíróról szól, aki egy Párizsban működő radikális dzsihadista csoport tevékenységét követi – közölte a film francia forgalmazója a francia fővárost ért pénteki terrorista támadásokat követően.

A Pretty Pictures honlapján jelezte a forgalmazás „elhalasztását” hétvégén, további részletekkel azonban nem szolgált. A film premierjét eredetileg szerdára tűzték ki Franciaországban.

A Made in France rendezője Nicolas Boukhrief, a főszerepet Malik Zidi alakítja. A film poszterén az Eiffel-tornyot úgy ábrázolták mint egy támadó fegyvert. A film honlapja arról tájékoztatott, hogy a plakátot visszavonták a párizsi közlekedési hálózatból és az egyéb promóciókat is törlik.

A Deadline.com mozis honlap James Velaise-t, a Pretty Pictures vezetőjét idézve arról számolt be, hogy a film reklámkampányát megváltoztatják. A produkció beharangozó videójában fegyveres összecsapás és a városi erőszak más formái is megjelennek.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top