+ Életmód

Ezt írta a feleségét megölő merénylőnek a gyászoló férj

Antoine Leiris

Nem adom meg neked a gyűlöletem ajándékát. (…) Azt akarod, hogy féljek, hogy bizalmatlanul tekintsek polgártársaimra, hogy feláldozzam a szabadságot a biztonságért. (…)

A feleségét megölő merénylőnek írt levelet egy gyászoló férfi: az asszony a Bataclanban elkövetett terrortámadás során halt meg – olvasható a hvg.hu oldalán.

Ketten vagyunk, a fiam és én, de erősebbek vagyunk a világ összes hadseregénél. Élete minden egyes napján ez a kisfiú dühíteni fog titeket a boldogságával és a szabadságával.

– írta Antoine Leiris, aki egyrészt így akar emléket állítani feleségének, másrészt pedig a terroristákat is meg akarta szólítani.

levél

Nem adom meg neked a gyűlöletem ajándékát. (…) Azt akarod, hogy féljek, hogy bizalmatlanul tekintsek polgártársaimra, hogy feláldozzam a szabadságot a biztonságért. (…) Persze elpusztít a gyász, megadom neked [a gyilkosnak] ezt az apró győzelmet, de ez csak rövid gyász lesz. Tudom, hogy Ő minden egyes nap velünk lesz és megtaláljuk újra egymást a szabad lelkek paradicsomában, ahova te soha nem juthatsz be.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top