+ Design

Izgalmas éjszakai program vár ránk

Első alkalommal rendezik meg Budapesten a programot.

Első alkalommal rendezik meg ma az Ékszerek éjszakáját, amelyen mintegy harminc budapesti helyszínen mutatják be munkáikat kortárs magyar ékszertervezők.

A projekt elsődleges célja, hogy a közönség jobban megismerhesse a kortárs dizájn és képzőművészet szellemében készült tervezői ékszereket, valamint lehetőséget teremtsen személyes találkozásra, közvetlen párbeszédre az alkotókkal.

Az éjszaka idejére a Design Terminálban, művészeti galériákban és dizájnüzletekben ötven kortárs ékszertervező, valamint művészeti intézmények diákjainak kiállítását nézhetik meg az érdeklődők, de a programokat divatbemutatók, vetítések és rövid interaktív workshopok is színesítik.

A rendezvény a Design Terminál Pavilonjában és Konferenciatermében nyíló Kontakt című ékszerpályázat alkotásaiból nyíló kiállítással veszi kezdetét.

A szervezők célja egy hagyományteremtő, évről évre ismétlődő, nemzetközi színvonalú kulturális esemény létrehozása, a hasonló profilú müncheni Schmuck és a bécsi Nacht der Schmuckkunst mintájára.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top