+ Életmód

Segítenél egy gyereknek, ha megszégyenítik a társai? – videó

iskolai zaklatás

A videót készítő csapat oldalán a szülők hasznos tanácsokat olvashatnak, mit tegyenek, ha gyereküket is kiközösítik vagy zaklatják az iskolában.

A gyerekek általában nagyon cukik, de tudjuk, hogy sokan gonoszkodni is tudnak, ha társaikról van szó. Gyakran kiközösítik, csúfolják vagy megszégyenítik társaikat mások előtt. Na, de ki fogja megállítani a gyerekeket zaklató gyerekeket és hogyan?

Egy amerikai csapat titokban készített videót egy buszmegállóban, hogy felmérje, segítenek-e a az idegen járókelők egy gyereknek, akit megszégyenítenek a társai. Az eljátszott szituációban két kislány csúfolja a mellettük üldögélő társát. A gyerekek direkt hangosan beszélnek, a közelükben ücsörgő felnőttek viszont nem sejtik, hogy távolról egy kamera veszi őket.

A lényeg, hogy nincs minden veszve, az emberiségből nem halt ki a segítőszándék, és ha a közvetlen közelünkben tapasztalunk igazságtalanságot, akkor azért teszünk ellene.

A videót készítő csapat oldalán a szülők hasznos tanácsokat olvashatnak, mit tegyenek, ha gyereküket is kiközösítik vagy zaklatják az iskolában.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top