+ Ajánló

Pizsamaparti? Éjszaka? Gyerekeknek?

szuperhold, pizsamaparti

A pizsamaparti másnap közös reggeli-készítéssel, interaktív foglalkozásokkal és a tanultak közös feldolgozásával zárul. A programra bárki jelentkezhet.

Ismeretterjesztő pizsamapartira vár általános iskolás gyerekeket a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum első alkalommal szerda éjjel, majd havi rendszerességgel.

A 7-12 éves résztvevők éjszakai kalandtúrán fedezhetik fel az éjjel egyébként zárva tartó skanzent, megismerkedhetnek a 19-20. század eleji vidéki élettel és a kézművesség szépségeivel, emellett akadályverseny, kísérletezések, szőlőpréselés, állatetetés, filmvetítés és esti mese is szerepel a lefekvés előtti programok között.

A pizsamaparti másnap közös reggeli-készítéssel, interaktív foglalkozásokkal és a tanultak közös feldolgozásával zárul. A programra bárki jelentkezhet.

A koncepció lényege a szórakoztató tanulás, amelynek különleges éjszakai helyszínek adnak otthont a Da Vinci Learning oktatási tévécsatorna szervezésében. A budapesti Tropicarium után a Szentendrei Skanzen kapcsolódik be a sorozatba, a tervek szerint további helyszíneken is megvalósulhatnak majd pizsamapartik a technológia, kultúra, ember és természet témakörökben.

(Nem vagyunk semmi jónak elrontói, és rossznak megjavítói, de hétköznap éjszaka a nagymamám szerint ágyban a gyerek helye, az állatnak nem tesz jót az éjszakai zabálás, akadályversenyezni meg kimondottan életveszélyes, a szőlőpréselés és mustivás pedig kimondottan hosszúra tudja nyújtani az éjszakát. De ti tudjátok, ti lesztek odakint!)

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top