+ Design

Így javíthat a NoPhone a látásodon és a párkapcsolati problémáidon!

nophone

Az okostelefon-interakció iránti igényt helyettesítő NoPhone-on továbbra sincs kamera, zenelejátszó és képernyő, és továbbra sem tudunk vele telefonálni.

Tavaly év végén jelent meg a NoPhone, amely a telefonfüggőség visszaszorítását célozta meg az első változatával. Most azonban egy újabb verziót is piacra dobott a holland (vissza)fejlesztő csapat: itt az új NoPhone ZERO.

Az első verzió sem volt túl komplikált a külcsínyt tekintve: egy sima, csepp- és ütődésálló műanyag téglalapot tarthatott a kezében a vásárló, rajta egy belekarcolt logóval. Mostanra viszont már a logó is eltűnt.

Az okostelefon-interakció iránti igényt helyettesítő NoPhone-on továbbra sincs kamera, zenelejátszó és képernyő, és továbbra sem tudunk vele telefonálni. A telefontársaságot egy éve alapították társaságot a Kickstarter-oldalán, kevesebb mint 48 óra alatt.

A NoPhon-nak köszönhetően 73 százalékkal javult a látásom. Monica P.

A NoPhone miatt már egy hete nem írtam részegen smst az ex-pasimnak, amit másnap megbánnék. Craig G.

Most már anélkül is tudok enni, hogy fotókat készítenék az ételekről és az étkezés minden egyes pillanatáról. Köszi NoPhone. Andra J.

Ilyen, és ehhez hasonló véleményeket lehet olvasni többek között a NoPhone oldalán.

Egy ember átlagosan 150-szer érinti meg az okostelefonját: folyamatos belső késztetést érzünk ugyanis „a műanyag darab”megérintésére, ahelyett, hogy inkább személyesen érintkeznénk egymással.

Az oldalon egyébként értékesítik is a telefonokat, a legolcsóbb 5 dollárba, a legdrágább csomag pedig 45 dollárba kerül: különböző típusokból választhatunk, az egyik legmókásabb a SELFIE NoPhone, amit nemes egyszerűséggel egy tükörrel láttak el. A leírásban felsorolják a NoPhone tulajdonságait, valamint azt is, hogy mire nem használható. De választhatunk pároknak kitalált és családi csomagban gyártott készülékeket is, potom 18/45 dollárért. A páros darabok előnyei között felsorolják, hogy nincs többé kéretlen, éjszaka közepén betaláló sms, helymeghatározási funkció, vagy éppen böngészési előzmények, és persze így több időnk marad párunkat személyesen meghallgatni vagy megérinteni a telefon nyomkodása helyett.

Még soha nem kellett töltenem a NoPhone-omat. Sokkal jobb, mint az igazi telefonom. Az ugyanis a legtöbbször akkor merül le, amikor a leginkább szükségem lenne rá. A NoPhone viszont addig működik, míg el nem hajítom végleg.

– állítja egy használó.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top