+ Média

Gregor Bernadett a Jobbikkal ünnepel október 23-án

Gregor Bernadett

A színésznő a Jobbik 56-os megemlékezésén többek között a Dinamit zenekar énekesével, Rudán Józseffel és a Romantikus Erőszak zenekar frontemberével, Szíva Balázzsal együtt lép majd fel.

Gregor Bernadett színésznő egy Karádi-dalt fog előadni a Jobbik október 23-ai megemlékezésén – értesült az atv.hu.

Az atv.hu korábban már beszámolt a tapolcai önkormányzati választások előtt egy nappal a Tapolca-Diszelben tartott szigorúan titkos, zártkörű rendezvényről, ahol a Jobbik vezetője, Vona Gábor arra kérte az értelmiségieket, művészeket, sportolókat és egyéb celebritásokat, hogy segítsék a Jobbik kormányra kerülését.

A Tapolcai Disputa nevű rendezvényen többek között Harsányi Gábor, Gregor Bernadett, Koltay Gábor, Steinmetz Ádám és Raffay Ernő is megjelent. A rendezvény után csak Koltay Gábor filmrendező nyilatkozott, a többiek elzárkóztak előle.

Gregor Bernadett

Fotó: Kollányi Péter / MTI

Gregor Bernadett  azt mondta az atv.hu-nak, hogy

azért vett részt az eseményen, mert meghívták rá.

A színésznő a Jobbik 56-os megemlékezésén is fellép, mivel ide is meghívást kapott.

Én egy színésznő vagyok, évek óta énekelek Karádi-dalokat az önálló estjeimen

– nyilatkozta az atv-hu-nak, hozzátéve, hogy

ha erre gondol, nem léptem be a pártba

A színésznő a rendezvényen többek között a Dinamit zenekar énekesével, Rudán Józseffel, a Romantikus Erőszak zenekar frontemberével, Szíva Balázzsal együtt lép majd fel (utóbbi zenekarról a Senki sem születik genetikusan nácinak című írásunkban ejtettünk néhány szót). A Corvin közben tartandó rendezvényen részt vesz még Murányi Levente (’56-os Pesti Srácok Intézet igazgatója), Pongrátz András (’56-os szabadságharcos), Bozó István (a londoni Jobbik szervezője), Farkas Gergely (a Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos elnöke), valamint Vári-Kovács Péter színművész.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top