+ Irodalom

Erdős Virág szavai két napon át Nutelláért kaphatók

Erdős Virág

Október 15-én és 16-án folytatódik az írók, költők, művészek jótékonysági akciója. Egy kis üveg Nutelláért cserébe komoly irodalmi kincseket kaparinthatunk meg.

Az Írók Boltjában már megint ennivalóért kaphatók a szavak. Október 15-én és 16-án egy kis üveg nutelláért Erdős Virág József Attila-díjas költő kézírásos szavaihoz juthatunk. Hatvan író, költő és művész vállalta, hogy rendhagyó órákat tart az abaújkéri Wesley Többcélú Intézmény hihetetlenül halmozottan hátrányos helyzetű szegényiskolásainak.

Október 19-én Erdős Virág tart rendhagyó irodalomórákat. Hogy ne menjen üres kézzel, a szavait az Írók Boltjában ezért kínálják ennivalóért. Az írók, költők, művészek szolidaritási jótékonysági akciója, a Vegyen egy jó szót! tavaly télen kezdődött, idén márciusban a Szabadság, szerelem, liszt! mozgalommal folytatódott, s a kézírásos szavakból 11 tonna ennivaló lett meg egy irodalomtörténeti szenzáció: Nádas Péter kézírásos spirál füzete 2 tonna lisztért kelt el (erről bővebben is beszámoltunk). Az ennivaló azóta persze mind elfogyott. Az Írók Boltjában október 16-án, pénteken 18 óra 30 perckor a szóvevők között kisorsolják Erdős Virág Négyeshatos című verseskötetének az 55×40 centiméteres borítóját. A sorsolás nyilvános.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top