+ Design

Luxusékszereket dob piacra a Kossuth-díjas operaénekesnő

Rost Andrea a napokban mutatja be első, saját tervezésű ékszerkollekcióját. A 18 karátos, kézzel készített, gyémánttal és egyéb drágakövekkel kirakott ékszereket Koós Lili ékszertervezővel együtt álmodták meg.

Rost Andrea Kossuth-, Liszt- és Prima Primissima díjas operaénekesnő a napokban mutatja be első, saját tervezésű ékszerkollekcióját.

A milánói Scala, a New York-i Metropolitan Opera, a londoni Royal Opera House és a bécsi Wiener Staatsoper szoprán csillaga a luxusékszerek piacára is betör: Rost Collection nevű kollekciója 18 karátos, kézzel készített és mindenféle drágakővel, többek között gyémánttal kirakott ékszereket tartalmaz.

Pár éve egy reneszánsz Madonna- képet pillantottam meg a Louvres-ban, melyen egészen szokatlan módon gyűrűt viselt az egyik ujján. A maga tökéletességével és egyszerűségével, akkor és ott megfogant bennem az ötlet, hogy ha egyszer saját kollekcióm lesz, hasonló nőiességet és erőt sugárzó ékszereket szeretnék tervezni. Hiszen mindig is vonzott a drágakövek csillogása. Úgy érzem, hogy a kiművelt, csillogó énekhang és egy ékszer brilliánsan szikrázó színei hasonlítanak egymásra. Mint, ahogy a nyers gyémánt szinte jelentéktelen kődarabnak nézhető és csak sok-sok csiszolás, sok órányi munka után nyeri el csodálatos fényét, úgy az énekhang is több évnyi szorgos munka eredményeképpen tud teljes szépségében kibontakozni

– mondta az ékszerekről az operaénekesnő.

A kollekció kivitelezője egyébként Koós Lili, a LIKO Jewellery márka tulajdonosa és tervezője, aki London, New York és Sydney mesteriskolái után most Rost Andrea álmát valósította meg.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top