+ Média

Mondd a szemébe annak, akit interneten sértegetsz!

A nyár elején indítottak kampányt Mondd a szemembe! címmel Szlovákiában. A kampány lényege, hogy azok, akik a neten sértegetnek valakit magyarságáért, másságáért vagy mert nem értenek egyet a tevékenységével, mondják az illető szemébe.

A nyár elején indítottak kampányt Mondd a szemembe! címmel Szlovákiában. A kampány lényege, hogy azok, akik a neten sértegetnek valakit magyarságáért, másságáért vagy mert nem értenek egyet a tevékenységével, mondják az illető szemébe. Kassai Csongor színész azt vállalta, hogy magyar – írja az ujszo.com.

A tolerancia tanulható, a jó példák utánozhatóak. Kassai Csongor arról is beszélt az interjúban, hogyan értelmezhető számára a gyakorlatban a tolerancia, és mennyire fontos a számára:

Eléggé. Nekem nem volt rossz tapasztalatom, de most épp nagyon aktuális a téma. Sok tízezer ember próbál Afrikából meg a Közel-Keletről Európába kerülni, s meg is lepődtem, hogy az osztrákok meg a németek keblükre ölelik őket, aztán lezárják a határokat, mert nem tudnak velük mit kezdeni. Tudnék konspirációs elméleteket is említeni, mert ez a legegyszerűbb módja, hogy egy iszlám radikális bekerüljön Európába. Csak annyi kell, hogy elvegyüljön a tömegben. De minek alapján döntöd el, hogy aki ide jön, anya, aki a gyerekét menti vagy egy iszlámista, aki ölni jön?

Az interjú további részét az ujszo.com-on olvashatod.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top