+ Irodalom

Viola Szandra megint ledobta a ruháit – a költőnő ezúttal verstetkókkal jelentkezik

A vetkőző költőnő szerint a vers trendi, és ezt most verstetoválásokkal fogja bebizonyítani. Fotók.

Viola Szandra, a vetkőző költőnő legújabb találmányával, a verstetoválással azt szeretné elérni, hogy minél többen bekapcsolódjanak az általa elindított testverselésbe. Arany és ezüst színű verstetoválásai néhány napig maradnak meg a bőrön; van a választékban versnyaklánc, versgyűrű és verskarkötő is.

Szerintem ezek a tetoválások azon túl, hogy nagyon szépek, valós tartalommal is rendelkeznek. Az esztétikum és az irodalmi mondanivaló összekapcsolódik bennük. Remélem, hogy ősszel, az esti bulikon sok fiatal visel majd ilyet. Az idézetek kiválasztásakor törekedtem arra, hogy életörömöt, derűt árasztó versekből válogassak, olyan sorokat, melyekkel a felragasztás aktusa által sokan szívesen azonosulnának, kerülnének bele az adott versvilágba

– mondta az új projektről Viola Szandra.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pompeia szerint:

    Hát, ahogy elnézem, lassan érdemes lesz elkezdeni jótékonysági gyűjtést rendezni szegény kis megtévedt lánykának, hogy nagylelkűen hozzájárulhassunk az akkut személyiségzavarának szakszerű orvosi kezeléséhez.

    Másrészről persze médiaelméleti szempontból kifejezetten érdekes dolog tanulmányozni ezt a kétségbeesett törekedést arra, hogy csupán azért, mert a biológiai neme nő és ennek megfelelően női jellegeket hordozó teste van (=van kellemesen lágy melle, csípője, és feneke, keskeny dereka, ahogy egyébként amúgy más nők millióinak ) , különleges egyéniségnek tekintsék.

    Ui: tudtommal nem egy kortárs költő évek óta hord versidézetet (pl Tandorit) magára tetoválva, ráadásul vannak olyan fiatal kortárs költők (pl. Simon Márton és az ő úgy nevezett polaroidjai), akiknek a rajongói szintén magukra tetováltatott verssorokkal fejezik ki rajongásukat az adott költők iránt. Úgyhogy az állítólagos újabb „nagy dobás” megint csak egy „epic fail”.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top