+ Zene

Búcsú egy szál virággal Harangozó Teritől

Harangozó Teri

A közelmúltban elhunyt Harangozó Teri énekesnő budapesti búcsúztatása szeptember 26-án, szombaton 10 órakor lesz a Szent István Bazilikában.

A közelmúltban elhunyt Harangozó Teri énekesnő budapesti búcsúztatása szeptember 26-án, szombaton 10 órakor lesz a Szent István Bazilikában. Közleményében a család azt kérte, hogy akik szerették, egy szál virággal búcsúzzanak Harangozó Teritől. Temetése szintén szeptember 26-án, délután lesz szülőfalujában, a Bács-Kiskun megyei Bátyán. Harangozó Teri életének 72. évében, szeptember 8-án hunyt el egy gyors lefolyású tüdőbetegség következtében.

Az énekesnőt az 1965-ös Ki mit tud?-on fedezték fel, 1966-ban Magyarország első aranylemezét kapta meg Minden ember boldog akar lenni című daláért. Állandó szereplője volt a táncdalfesztiváloknak: 1968-ban és 1969-ben 2. helyezést ért el a Sose fájjon a fejed és a Szeretném bejárni a földet című dallal. Legnagyobb slágere a Mindenkinek van egy álma volt, amelyet az 1968-as Made in Hungary bemutatón adott elő. Mintegy száz dala jelent meg kislemezen, öt önálló albumot készített, több filmben szerepelt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top