+ művészet & politika

Dopeman: ma sem született ítélet, pedig fellépett az egész FideszEgyházi asszonykórus

Dopeman

A rapper még tavaly úgy nyilatkozott, hogy ő csak a népet védte a sérülésektől, az ügyvédje pedig elmondta, ez amúgy is belefér a szólásszabadság gyakorlásába.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Dopemant még tavaly szeptemberben a 2013-as Szolidaritás tüntetése után vádolták meg garázdasággal, miután a megrongált, hungarocellből készült Orbán-szobor fejét rugdosta. A tárgyalás ma folytatódott a Budai Központi Kerületi Bíróságon, ahol ítélet nem született. A rapper ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indult büntetőper.

A Bors értesülései szerint a mai tárgyalásra

is sorra érkeztek a tanúk, akik a tévében látták az esetet: egyikük nem értette, miért rabolja az idejét a bíróság a meghallgatásával, holott ő is feljelentette a rappert

A feljelentő a nyugdíjas hölgyek saját bevallásuk szerint évek óta a Fidesz tagjai, feljelentésük szövege, ami 2013. október 8-án tettek, pedig szinte szó szerint megegyezik. A két hölgy azt állítja, nem ismerik egymást.

A rapper még tavaly úgy nyilatkozott, hogy ő csak a népet védte a sérülésektől, az ügyvédje pedig elmondta, ez amúgy is belefér a szólásszabadság gyakorlásába. Éppen ezért adtak be a büntetéseljárás megszüntetésére irányuló indítványt, de felmentés helyett újabb vádponttal gazdagodtak: a Bazmeg című dalszöveg tartalma miatt – amit a tüntetésen is előadott – kellett akkor felelnie. Az eljárást idén januárban megszüntették, mondván, a dal célja nem a Himnusz gyalázása, hanem az aktuális politikai rendszer kritizálása volt.

Dopeman Facebook-oldalán is beszámolt az eseményről:

Testvéreim! Ma sem született ítélet, pedig fellépett az egész FideszEgyházi asszonykórus és egy jó adag nemzeti érzelem is kiömlött, emiatt a szuper ötgyermekes családapa miatt, aki „keresztényként” úgy szítja a gyűlöletet mint, ahogy a bolond szórja a lisztet, lételeme a maga által teremtett mentális háborús állapot, amiben ő meg a spanok gyorsabban gazdagszanak mint, ahogy a kengyelfutó gyalogkakukk sprintel, az országot pedig elsüllyeszti, mint jéghegy a Titanicot. Az legalább kiderült, hogy a Fideszesek többsége mazochista (ők maguk mondták, hogy rémületük ellenére 4x-5x is visszanézték azt a csúnya jelenetet), az Orbán makett döntése mellett a Sztálin szoboré is megrémíti őket, imádnak a Legfőbb Ügyészséggel levelezni, illetve jól figyelj, szerintük a Pityinger a vezér…Ellenzék! Csak úgy mondom… (szmájli)

Szóval, ha ez a 2/3-os többség, akkor nagyobb a baj, mint hittem, mert ez bizony HorthyRákosiKádár rendszer 2.0 light verzió. Köszönöm azoknak, akik velem vannak, viszont egy dolgot kérnék. A bírót és az ügyésznőt ne fenyegesse meg masszírozza senki. Ők csak a dolgukat végzik, az ilyesmire semmi szükség és csak rossz érzéseket szül. Az egyik tanúra már így is rá kellett szólni, amikor próbált Carlo Gambinonak beállítani a bíróság előtt. KÖSZÖNÖM!

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Axxtro szerint:

    Miért nem veszi észre ez a seggfej, hogy nincs társadalmi támogatottsága?

  2. Candy szerint:

    Kamaszos öncélú trágárkodás, mint amilyet szakmunkásképzők előtt hallani tanítás után.
    Ki az a debil aki csak ott kussol mögötte a klipben? :)))

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top