+ Film

Nincs helye közöttünk – Tarr Béla a menekülteket rugdosó operatőrről

Tarr Béla

A Magyar Filmművészek Szövetségének Elnöksége mélyen elítéli tettéért László Petrát. Tarr Béla közleményben fejtette ki az elnökség álláspontját.

A Magyar Filmművészek Szövetségének Elnöksége is megszólalt a menekülteket rugdosó operatőrnő, László Petra ügyében. Íme a közlemény szövege:

A Magyar Filmművészek Szövetségének Elnöksége mélyen elítéli László Petrát, tettére nincs magyarázat és bocsánat. Mi mindannyian felesküdtünk arra, hogy kameránkat az emberek szolgálatába állítjuk, hogy az élet jobbá és emberségessé tételért használjuk és minden erőnkkel az emberi méltóság védelmét szolgáljuk. Ez az eskü kötelez mindannyiunkat! László Petra szégyent hozott szakmánkra, az egész magyar mozgóképes társadalomra és országunkra. Nincs helye közöttünk. A Magyar Filmművészek Szövetségének nevében, Tarr Béla, elnök.

3 hozzászólás

3 Comments

  1. Maimuni szerint:

    http://mek.niif.hu/00100/00161/html/o/3-moz/chap019.html
    MÓZES HARMADIK KÖNYVE A LÉVITÁK EGYHÁZI SZOLGÁLATÁRÓL
    19.18 “Bosszúálló ne légy, és haragot ne tarts a te néped fiai ellen, hanem szeressed + felebarátodat, mint magadat. Én vagyok az Úr.”

    Tarr Bélát kitagadom a zsidóságból, mert nyíltan szembeszegül Mózes törvényével, haragot tart népe fia László Petra ellen és bosszúálló.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top