+ Ajánló

Intim beszélgetések titkos helyszíneken

000.CLOSENESS Ordog Tamas es Kiss-Vegh Emoke foto Drucker David

Ne állj szóba idegenekkel! Ugye ismerősen hangzik az egykori szülői tilalom? Többnyire igaz is, de nem a 10. PLACCC Fesztiválon. Regisztrálj, és megtudod, hol!

Titkos budapesti helyszíneken ismeretlenek kezdenek intim beszélgetésekbe a 10. PLACCC Fesztiválon. Életre szóló barátságok vagy akár szerelmek is születhetnek. A Dollár Papa Gyermekei társulat személyes beszélgető-játéka, a CLOSENESS szeptember 10-12. között kipróbálható. A játék ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ne állj szóba idegenekkel! Ugye ismerősen hangzik az egykori szülői tilalom? Többnyire igaz is, de mi van akkor, ha a mellettünk álló, ülő, sétáló vagy épp csak elsuhanó idegen sorsa akár keresztezhetné is a miénket? A Dollár Papa Gyermekei csoport, vagyis Ördög Tamás és Kiss-Végh Emőke színművészek meglepő helyszíneken, az adott tér sajátosságaira koncentrálva hoznak létre színházi eseményeket. A 10. PLACCC Fesztiválon szeptember 10. és 12. között újra izgalmas kísérlettel készülnek: az érdekli őket, vajon az emberek közti, látszólag hatalmas távolságok csupán néhány kérdéssel áthidalhatók-e. A CLOSENESS című projektet Arthur ARON kutatása inspirálta. A pszichológus szerint a 36 kérdés kölcsönös megválaszolását követően bármely két idegen nagy valószínűséggel szerelembe esik.

A CLOSENESS című személyes beszélgető-játékban a Dollár Papa Gyermekei csoport bizalmas beszélgetésekre invitálja azokat, akik szívesen megismerkednének érdekes, az utcán fel-feltűnő, ismeretlen arcokkal. Borítékokba rejtett kérdésekkel irányított, titkos helyszínen zajló „találkákon”, véletlenszerű párosítás során randevúzhatnak egymással az előzetesen regisztrált idegenek. Akár életre szóló barátságot is köthetnek… a történetet pedig majd az élet írja tovább.

A CLOSENESS című személyes beszélgető-játék ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni magyar vagy angol nyelven itt lehet: j.mp/closenessbudapest

Koncepció: ÖRDÖG Tamás, KISS-VÉGH Emőke

Helyszín: titkos budapesti helyszínek (a helyszíneket a regisztráció után tudják meg a résztvevők)

Időpontok: 2015. szeptember 10-12., naponta 14.00 és 19.00 között

Időtartam: 60 perc

(A cikkhez használt fotót Drucker Dávid készítette.)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top