+ Életmód

Itt van a világ első kerekesszékeseknek gyártott útvonaltervezője – és ingyenes!

kerekes útvonal

Route4U, így hívják a világ első kerekesszékes útvonaltervezőjét. Az okostelefonokra letölthető ingyenes alkalmazás feltérképezi, merre vannak veszélyes úthibák, magas járdaszegélyek, továbbá azt is megmutatja, melyik bolt akadálymentes.

Route4U, így hívják a mozgássérült emberek életét megkönnyítő útvonaltervezőt. Az okostelefonokra is letölthető alkalmazás feltérképezi, merre vannak veszélyes úthibák, magas járdaszegélyek, és többek között azt is megmutatja, melyik bolt akadálymentes.

A Route4U feltérképezi az útfelület hibáit, a lejtőket és a járdaszegélyeket, az összegyűjtött adatok alapján aztán olyan útvonalat tervez, amelynek követése során biztosan nem érik a használóját kellemetlen meglepetések.

Az applikáció arra is lehetőséget ad, hogy az útközben észlelt váratlan akadályokat megosszuk, így a többi felhasználónak már könnyebb dolga lesz, ha arra jár.

NINCS TÖBB LIFTKERESGÉLÉS

Az applikáció ugyanis összegyűjti a boltokról, éttermekről, hivatalokról született értékeléseket, és külön színnel jelöli őket: ha zöld, akkor akadálymentes, ha sárga, csak segítséggel lehet bejutni, ha piros, akkor bizony nem akadálymentes az épület.

Az applikáció mellett térképük is van, azt itt lehet elérni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top