+ Média

Miklya Anna: Gecire unom hogy mindig nekem kell tisztességesnek lennem

Miklya Anna

Elegem van abból, hogy a menekültellenesek (…) lehetnek embertelenek, könyörtelenek, kegyetlenek, a legvégső, elviselhetetlen, földöntúli módon ostobák.

Miklya Anna költő, író a menekültek védelmére kelt, véleményét pedig a Mandiner oldalán fejtette ki. Ahogy írja, elege van a gyűlöletkeltő „mélymagyarokból”, akik „teleszemetelik a legártatlanabb cikket az interneten és arról hőbörögnek, hogy ki kell utasítani/le kell lőni/etc. a menekülteket.

Részletek a cikkből:

(…) Kurvára nem fogok többet vitatkozni és bizonygatni és magyarázni, csak ugyanannyira gyűlölni fogom ezeket az embereket, mint ők mindenki mást, annak ellenére, hogy ez nem okos, és nem tisztességes, gecire unom hogy mindig nekem kell az okosnak és tisztességesnek lennem. (…)

(…) Elegem van abból, hogy a menekültellenesek (mert nem migránsok, menekültek) lehetnek embertelenek, könyörtelenek, kegyetlenek, a legvégső, elviselhetetlen, földöntúli módon ostobák, hogy nem képesek végigolvasni egy cikket, meghallgatni egy normális ellenérvet, megnézni a statisztikákat, kettőt kattintani a googlen és elolvasni pár külföldi hírt, megnézni, hogy van-e menekült kis hazánkon kívül, v befogadnak-e az arab államok és afrika is menekülteket, képtelenek az empátiának a legkisebb szikráját kicsiszolni magukból (…)

(…) geci elegem van hogy ezek az elképesztő magyar honfitársaim összemossák a politikát az összeesküvéselméletekkel, némi hőzöngő és bizonytalan eredetű és annál undorítóbb és mocskosabb és hányingertkeltőbb fajelmélettel és nettó nácizmussal, hogy úgy tesznek, mintha némi károgó handabandázás és másra mutogatás megoldaná az orrunk előtt szenvedő emberek problémáit (…)

(…) én ezeket az embereket nagyon sokáig rendkívül illedelmesen próbáltam jobb belátásra bírni, de nem megy, olyan ostobák mint a föld (…)

(…) nekem a szír anyukák és afgán gyerekek és a férfi, aki megsiratta a vízbe fúlt feleségét és kisfiát, nekem ezek az emberek hamarabb és jobban a családom és a szeretteim és a honfitársaim, mint azok a »mélymagyarok«, akik teleszemetelik a legártatlanabb cikket az interneten és arról hőbörögnek, hogy ki kell utasítani/le kell lőni/etc. a menekülteket. (…)

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Vest szerint:

    „Elegem van abból, hogy a menekültellenesek (mert nem migránsok, menekültek)”

    This didn’t age well…
    Remélem azóta is hű vagy magadhoz csakis szír faszt szopsz, libbant fehérjehulladék.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top