+ Film

Robert Redford új filmje színesítette a csöndes mozis hétvégét

Walk in the Woods

Robert Redford A Walk in the Woods című Sundance filmfesztiválon bemutatkozott filmje színesítette az amúgy csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában – ismertette vasárnap a Variety.com.

Robert Redford A Walk in the Woods című Sundance filmfesztiválon bemutatkozott filmje színesítette az amúgy csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában – ismertette vasárnap a Variety.com. A Redford-vígjátékra péntektől vasárnapig 8,1 millió dollárért (2,3 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők.

A kasszasikerlista csúcsára a War Room című dráma jött föl 9,3 millió dolláros jegyeladással, lecserélve a hetek óta hódító Egyenesen Comptonból című zenés filmet, amely 8,9 millió dollárral növelte bevételeit, s így hamarosan eléri a 150 millió dollárt. A War Roomban Priscilla Shirer, T.C. Stallings és Karen Abercrombie alakítja a főszerepeket, a filmet Alex Kendrick rendezte. A hétfői Labour Day ünnepnappal kiegészülő hétvége talán az év legszerényebb mozis kasszáját hozza majd a boxoffice-elemzők szerint. A hétvége három napja alatt egyetlen filmre sem váltottak tízmillió dollár fölött jegyet a nézők Észak-Amerikában, ami idén még nem fordult elő. A kasszasikerlista negyedik helyén holtversenyben áll kicsivel 7 millió dollár feletti bevétellel a Mission: Impossible – Titkos nemzet és A szállító – Örökség című akciófilm.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top