Hírforrás

Hülye a főnök? Menjen bulizni ebédszünetben

Fábián Julira lehet rázni jövő héttől, ha már nem bírjuk a verklit. Jön a lunch beat: buli fényes nappal, munkaidőben, ebédszünetben.

Le akarsz menni a menzára? Jézusisten, ne már, BULI VAN – szeptember 3-tól ez lesz a menet, indul ugyanis a Lunch Beat, és két hónapig meg se áll.

Két hónapon át minden csütörtökön délben emlékezetes élményt kínál az ebédszünetben az Orbit Lunch Beat programsorozat. A svéd eredetű kezdeményezés lényege, hogy az egyhangú menzahangulatot feldobják egy kis tánccal. A zenét nem cd-ről nyomják, hanem élőben szolgáltatják olyan magyar zenészek és zenekarok, mint Deniz, Fábián Juli vagy a Kállay-Saunders Band.

A vendégek egy-egy budapesti helyszínen belecsöppennek egy igazi koncertbe, pont mint egy fesztiválon. Az Orbit Lunch Beat első állomásán, szeptember 3-án, csütörtökön 12.30-tól Deniz gondoskodik a napközbeni mulatozásról a Westend City Center B2 parkolójában.

A tapasztalatok szerint a Lunch Beat olcsó és hatékony módszer a munkahelyi stressz ellen és a csapatépítésre. A zene, a mozgás és a jó társaság pozitív hatással vannak a munkavállalókra, hiszen felfrissülve, új ötletekkel ülnek vissza az íróasztalaikhoz. A jókedvű, motivált dolgozók pedig gazdaságilag is kimutatható hasznot hoznak a cégeknek

– mondta Rudi Péter, az Orbit Lunch Beat szervezője.

Deniz nyitóbulija után egy héttel, szeptember 10-én Fábián Juli & Zoohacker a Corvin Plaza Tetőteraszán, szeptember 17-én a New Level Empire a Dob utcai Ellátóházban, szeptember 24-én a The Biebers az Instantban, október 1-jén pedig a Honeybeast a Gozsdu Sky Terrace-on ad élő koncertet. A csütörtöki események között van egy kakukktojás, ugyanis a Budapest Bár október 6-án, kedden lép fel ebédidőben az Ellátóházban. A sorozat utolsó két állomása viszont újra csütörtökre esik: a Kállay-Saunders Band október 8-án a Dorottya Udvarban, míg az Animal Cannibals október 15-én a Westendben táncoltatja meg az ebédelő közönséget.

Az ötletet egyébként a svéd Molly Ränge-nek köszönhetjük, aki az első ilyen bulit öt éve egy stockholmi mélygarázsban rendezte meg 14 vendégnek. Egy évvel később már 600-an táncoltak ebédidőben, és a Lunch Beat azóta meghódította a világot az Amerikai Egyesült Államoktól a Távol-Keletig.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Ervin szerint:

    Mintha lenne egy hasonló kezdeményezés amiről asszem írtatok már, esthajnal!?

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top