+ Film

Owen Wilson először beszélt apja betegségéről

owen wilson

Owen Wilson édesapja Alzheimer-kórral küzd, a színész most beszélt először nyíltan arról, hogyan viseli ezeket a nehéz időket.

Owen Wilson édesapja Alzheimer-kórral küzd, a színész most beszélt először nyíltan arról, hogyan viseli ezeket a nehéz időket.

A világhírű színész a Dallas Morning News nevű lapnak adott egy interjút, amelyben sokat beszélt édesapja betegségéről – írja a Hollywood Reporter. Owen Wilson édesapja 74 éves, és a színész elmondása szerint 10 évvel ezelőtt el sem tudta volna képzelni, hogy képes lenne megküzdeni a jelenlegi helyzettel: most ugyanis édesapja állandó felügyeletre szorul.

Ilyen esetben nem tehetsz mást, minthogy elfogadod a helyzetet és próbálsz a lehető legjobban alkalmazkodni hozzá. Nincs más választásod, csak az elfogadás. Ezen felül pedig mindig érdemes számba venni azokat a dolgokat, amikért hálás lehetsz.

– nyilatkozta a színész. Owen Wilson testvérei szintén színészek (Luke Wilson és Andrew Wilson) és Owen elmondása szerint édesapjuk hihetetlen hatással volt rájuk. Owen Wilson egyébként legújabb filmjében egy édesapát játszik, és a való életben is nemrég lett apa: nagyobbik gyermeke nemsokára öt éves lesz.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top