+ Életmód

Evészavaráról vallott az énekesnő

alanis morissette

Alanis Morissette nemrég egy egészséggel foglalkozó magazinnak adott interjút, amelyben más függőségekhez hasonlította saját problémáját

Alanis Morissette nemrég egy egészséggel foglalkozó magazinnak adott interjút, amelyben más függőségekhez hasonlította saját problémáját.

A legnagyobb kérdés az volt számomra, hogy mit jelent a józanság az evés terén. Ha az embernek problémája van az alkohollal, akkor kerüli a kocsmákat; ha pedig heroinfüggőséggel küzdesz, akkor a közelébe sem mész. De enni muszáj, csak annyi túlevés meg koplalás után nagyon nehéz visszaállni a rendes, normális étkezéshez

– mondta az énekesnő, aki hosszú évek óta küzd a bulimiával – írja az NME. Az énekesnő arról is beszélt, hogy a helyes étrend megtalálásával mennyivel jobbá vált az egészsége, például a tejtermékek elhagyásával elmúltak az allergiás reakciói, a zöldségektől pedig jobban alszik és kevésbé rosszkedvű – így az étel egyfajta gyógyszerként is funkcionál az ő esetében.

Alanis Morissette legsikeresebb nagylemeze 20 évvel ezelőtt jelent meg Jagged Little Pill címmel, amelyet idén egy exkluzív, 4 lemezes változatban újra kiadnak. A nagylemez itt hallgatható meg:

https://youtu.be/FJsk8zNaAoQ

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top