+ Zene

Ismét megtelt a Sziget!

Sziget

Péntek után szombaton is 90 ezren látogattak ki a Szigetre, az elmúlt hat nap alatt így már harmadszor lett teltházas a fesztivál – közölték a szervezők vasárnap.

Péntek után szombaton is 90 ezren látogattak ki a Szigetre, az elmúlt hat nap alatt így már harmadszor lett teltházas a fesztivál – közölték a szervezők vasárnap. Tájékoztatásuk szerint eddigi történetének legmagasabb látogatószámait éri el a Sziget: az elmúlt 6 nap alatt már harmadszor lett teltházas a fesztivál.

A hétfői mínusz egyedik és keddi nulladik napon, amikor még nem teljes gőzzel megy a Sziget, 80 ezer látogatónál regisztrálnak teltházat, mivel annyian férnek el a Nagyszínpad előtt, de amikor minden helyszín üzemel, 90 ezer embert engednek be. Szombaton a Kings of Leon, a Major Lazer és megannyi más zenekar és előadás ismét 90 ezres teltházat vonzott.

Az utolsó napon, vasárnap is teljes gőzzel üzemel majd a fesztivál, ahol a Limp Bizkit után End Show zárja a nagyszínpad programját látványos effektekkel: lézerrel, tűzijátékkal és a világ egyik legnépszerűbb dj-jével, Martin Garrixszel – olvasható a közleményben.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top