+ Zene

Alexander Rybak először lép fel Magyarországon!

alexander rybak

A 2009-es moszkvai Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Alexander Rybak norvég énekes, hegedűművész a Budapesti Nyári Fesztiválon lép fel 2015. augusztus 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A világhírű hegedűs a Virtuózok Örömünnep-koncertjén lép fel a Margitszigeten

A 2009-es moszkvai Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Alexander Rybak norvég énekes, hegedűművész a Budapesti Nyári Fesztiválon lép fel 2015. augusztus 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Az augusztus 20-i Örömünnep-koncert attrakciójaként érkezik Budapestre Alexander Rybak, aki először mutatkozik be Magyarországon. A fiatal sztár 2009-ben robban be a zenei világba, amikor rekordszámú szavazattal megnyerte a moszkvai Eurovíziós Dalfesztivált a Fairytale című dalával. Azóta számos országban koncertezett, fellépett a Nobel-békedíj koncerten és több kitüntetést, szakmai elismerést kapott Norvégiában, Oroszországban és Fehéroroszországban.

A verseny után kiadta Fairytales című albumát, amely több mint húsz európai országban jelent meg, többek között Görögországban, Ausztriában és a Benelux-államokban is. A lemez tripla platina minősítést kapott Norvégiában, Svédországban arany, Oroszországban dupla platina minősítést kapott, és egy héten át vezette az európai iTunes listát.

Rybak második lemeze No Boundaries címmel látott napvilágot 2010-ben, és hasonló sikerekben részesült. Kiadott egy karácsonyi albumot, megjárt közel negyven országot, és az Így Neveld a Sárkányodat második részéhez dalt is szerzett. Legfrissebb klipje elérte a kétmilliós letöltést.

Az Eurovízió-nyertes 2015. augusztus 20-án, 20 órai kezdettel fog fellépni a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, az est sztárvendégeként. A koncert java részében az M1 komolyzenei tehetségkutató-műsorában, a Virtuózokban feltűnt fiatal tehetségek, köztük a műsor döntősei fogják szórakoztatni a közönséget, sztárvendégként pedig Miklósa Erika operaénekesnő és Alexander Rybak fog közreműködni. A koncertre korlátozott számban Meet & Greet jegyek vásárolhatók, a rajongók találkozhatnak, fotózkodhatnak kedvenceikkel a koncert után.

Bővebb információ és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top