+ Zene

NEM koncert és NEM színház

nem koncert és nem színház

A MONO címet viselő előadásban – „NEM koncert és NEM színház” alcímmel – prózák és monológok, jól ismert slágerek és kortárs szövegek kerülnek színre.

Különleges programra készül a 30Y zenekar ismert színészekkel

Különleges produkció várja a közönséget 2015. augusztus 14-én, pénteken este 20 órától a Városmajori Szabadtéri Színpadon a 30Y együttes zenészeivel és a volt Bárka Színház művészeivel. A MONO címet viselő előadásban – NEM koncert és NEM színház alcímmel – prózák és monológok, jól ismert slágerek és kortárs szövegek kerülnek színre, izgalmas élménnyel ajándékozva meg a nézőket.

A 30Y zenekar tagjai (Beck Zoltán, Beck László, Sárközy Zoltán és Varga Ádám) és az ismert színészek a 2013-as Monodráma Fesztiválra készítették el a zenés irodalmi est „ősváltozatát”, mellyel a műfaji paradoxonok sűrűjébe vágtak. Az eddig egyetlen alkalommal bemutatott nagysikerű produkciót láthatja újra a közönség a Városmajorban új zenékkel és részben új szövegekkel.

A Seress Zoltán és Szorcsik Kriszta színész pároshoz ezúttal a Pécsi Nemzeti Színház Jászai Mari- díjas művésze, a Köles Ferenc csatlakozik.

Bővebb információ és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top