+ Média

Ingyenes a Windows 10

windows 10

Szerdától elérhetővé válik a Windows 10 operációs rendszer a világ 190 országában, a Windows 7 és 8.1 operációs rendszert használó eszközökre ingyenes frissítésként érkezik.

Szerdától elérhetővé válik a Windows 10 operációs rendszer a világ 190 országában, a Windows 7 és 8.1 operációs rendszert használó eszközökre ingyenes frissítésként érkezik, a személyi számítógépekre (PC) és tabletekre pedig előre telepítve – közölte a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata közleményében.

Azok a felhasználók, akik jogtiszta Windows 7 vagy Windows 8.1 operációs rendszereket futtató PC-t vagy tabletet használnak, egyszerű frissítésként telepíthetik a Windows 10-et. Azok, akik korábban regisztráltak a Windows 10-re, szerdától kezdve kapják meg értesítésüket arról, hogy a frissítés megérkezett gépükre és telepíthető. A vállalati ügyfelek augusztus 1-től kezdhetik meg a Windows 10 telepítését. Azok a szervezetek, amelyek mennyiségi licencszerződéssel rendelkeznek a Windows 10 Enterprise vagy Windows 10 Education változatra frissíthetnek.

A Windows 10 egységes felhasználói élményt kínál az eszközök kiemelkedően széles választékán, így például PC-n, tableten, telefonon, Raspberry Pi, Xbox One és HoloLens eszközökön, és még több mint kétezerféle eszköz, illetve konfiguráció áll tesztelés alatt. Az operációs rendszer egyebek között olyan újdonságokat tartalmaz, mint az Xbox applikáció, a Microsoft Edge böngésző és a Cortana digitális asszisztens.

A tájékoztatás szerint a Windows 10 az eddigi legbiztonságosabb Windows, amelyet a továbbfejlesztett Windows Defender és a vírusok, egyéb rosszindulatú programok, valamint az adathalászat ellen védelmet nyújtó SmartScreen tesz biztonságossá. Ugyancsak a nagyobb biztonságot szolgálják az olyan újítások, mint a Windows Hello, amely egyszerű, gyors és biztonságos módot kínál a bejelentkezéshez jelszó használata nélkül. Ingyenes frissítések gondoskodnak arról, hogy a rendszer mindig naprakész legyen, és az eszköz teljes életciklusa alatt biztosítják a legújabb funkciók és biztonsági frissítések elérését.

Az új Windows Áruház és a Windows Software Development Kit ugyancsak elérhetővé válik szerdától. A Windows Áruházban egy helyen szerezhetők be a legnépszerűbb ingyenes és fizetős alkalmazások, játékok, filmek, TV-műsorok és a legújabb zeneszámok, amelyek bármilyen Windows 10 eszközön működnek.

Világszerte sokan ünneplik a Windows 10 indulását: 13 országban tartanak ünnepségeket, és útjára indult egy nemzetközi kezdeményezés, amely egy éven át azokat a szervezeteket és embereket állítja a figyelem középpontjába, akik rengeteget tesznek a világ pozitív változásáért.

 

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. fifa coins cheat szerint:

    I had no idea this type of stuff was so hard for you! There’s got to be some sort of group, or discussion board or something where people post ideas and tips and tricks about how they navigate things like this.Growing up feeling this much stress over ‘simple’ things like this, when everyone else seemed to be doing okay, must’ve really sucked.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top