+ Tudomány

A piramis, az energia-szivattyú – homevideókkal

piramis

Itt van az orrunk előtt a korlátlan energia, de a hagyományos fizikai gondolkodással ez a forrás nem lesz megtalálható. Ahogyan azt Szepes Mária mondaná, amíg nincs valódi áldozat, az igazi feloldozás elmarad – írja Kiss J. Zoltán.

Írta: Kiss J. Zoltán, független kvantumenergia-kutató

Az energiaproblémánk óriási.

A szél, a nap, a víz mind-mind jelentős energiaforrás, de hosszú távon nem tudja kiváltani sem a szép lassan kimúló hagyományos termelési módot, sem a minden területen a természeti folyamatokkal szembe menő nukleárist, a szükséges rosszat.

A megoldás első lépése a szemléletmód megváltoztatása.

Itt van az orrunk előtt a korlátlan energia, de a hagyományos fizikai gondolkodással ez a forrás nem lesz megtalálható. Ahogyan azt Szepes Mária mondaná, amíg nincs valódi áldozat, az igazi feloldozás elmarad. Az áldozat pedig a hagyományos szemlélet.

Sokszor mondtam, illetve írtam korábbi észrevételeimben ezeken az oldalakon is, hogy nem lehet a fizikát úgy művelni, hogy fontos kérdésekben nincs valódi magyarázat. Ezért magamat ismétlem, amikor újra aláhúzom, hogy a hagyományos fizikai szemlélet válaszokat odáz el alapvető fogalmakkal kapcsolatban. Illetve igazából hallgat azokról. Pedig a fotonok sebessége vákuumban az a hagyományos fizika egyik alaptétele. A fény sebessége önmaga is az, de a vákuum főleg. A foton definíciója ellentmondásos a vákuumé pedig nem is érthető. De így vagyunk a gravitációval is. Mitől azonos minden szabadon eső test gyorsulása? És ide tartozik a Hidrogén is. Mi az oka annak, hogy a hidrogénnek más az elemi felépítése? Talán a természetben kétféle felépítési szabály lenne?

Ha a világot folyamatában nézzük, akkor minden kitisztul. Ehhez a mindennapi élet is számtalan bizonyítékkal szolgál. Nem részecskéket, hanem a folyamatok intenzitását mérjük. Így aztán végtelen kis intenzitást könnyen tudunk hagyományos módon vagy változatlanságnak tekinteni, vagy azt gondolni, hogy nincs is mit mérni – lásd a hidrogén neutronjának esetét. Ha a vákuumban elemi folyamat nincs, de ott van a kvantumimpulzus, minden folyamat entrópia terméke, akkor nincs gondunk a fénnyel sem, mert a fényszignált a kvantumimpulzus továbbítja. De akkor a fotont, mint olyat, fel kellene áldozni. Ha a Föld nem vonz, hanem éppenséggel gömb szimmetrikusan tágul, akkor semmi problémám az azonos értékű szabadesés gyorsulással, hiszen a földfelszín „esik” a talpunk alá. És szinte vég nélkül lehetne sorolni az ugyanolyan jelentős, de kevésbe ismert példákat. Ezek nem álmok, hanem kutatási eredmények.

Ráadásul a hivatalos fizika, majdnem minden részecskét élettartammal definiál?!

A gravitáció föld felszíni kvantumhatása – a piramisban kimérhető. Én legalábbis a kertemben kimértem. Igaz, a kis piramis belseje be van huzalozva. És az előállított feszültség csak 300-900 mV . Az egyik végpont a piramis csúcsa a másik pedig a földelés. A piramis pedig a Gizai pontos mása, csak a tömege durván 25 milliószor kisebb.

De nem attól fejlődik benne a megmért feszültség, mert be van huzalozva, az energiapotenciál a huzalok nélkül is ott van, csak anélkül a kvantumtéren keresztül adódik tovább – ki tudja hová. Észre sem vesszük, mert az átadás térideje más. Ha pedig több energia távozik, mint ami benne fejlődik, akkor a külső kivezetés megmért bizonyítéka alapján a piramis energiát vesz fel. Ez februárban Magyarországon egyes napszakokban -50 mV érték volt. Vagyis a földelésnek (!) volt potenciáltöbblete, a piramis csúcsán lévő kivezetéshez képest!

Tehát az energiánk itt van, csak tisztelni kell. Annyit ad a maga módján, amennyire szükségünk van, ki nem fogy, míg a földünk el nem fogy. Mert olyan a piramis, mint egy energia szivattyú.

De a gravitáció más formában is energiát ad, csak ahhoz a hidrogén folyamat konfliktusa kell. Hidrogén folyamatot (vagy ahogyan a hivatal fogalmaz: protonokat) nem ütköztetni kell, hanem csakis gyorsítani. A fókuszálás nélküli gyorsítás sokkal kisebb energiaigényű és a gravitáció kvantumhatásával konfliktusba keveredve – ahogyan azt a gyakorlat mutatja – hőt termel. A fejlődő hőt pedig átalakíthatjuk villamos energiává.

Az utóbbi feljegyzéseim egyikén tanult barátom azon csodálkozott, hogy a Föld energiáját javasoltam, mint használandó gyógyító, vagy öregedést lassító „eszközt”. De hát ez az az energia, amelyen létünk alapul: a gravitáció, az ásványaink, az elemeink, illetve helyesen mondva az elemi folyamataink.

A fentebb összefoglalt piramishatásokat mutatja be a mellékelt, két nagyon erősen amatőr videó.

Az első a piramis által fejlesztett potenciál.

A kialakuló feszültség értéke attól is függ milyen a földelés elemi folyamat kapcsolata. A földelési kontaktus mozgatása pedig mindig újra és újra definiálja a kapcsolatot is és a potenciált is.

Az energiafejlesztés önmagában is már egy figyelemre méltó eredmény, az igazi csoda azonban a földelésből a piramis felé mutató mínuszként megmért potenciál. Mert az energia a földelésből megy a piramisba!

A második videó ezt a (pozitív) energiafejlesztésből (negatív) energia felvételre való átváltást hivatott bemutatni. (Ez egy kicsit unalmas, mert a hitelesség érdekében a változási szakasz nincs megvágva, de megéri kivárni.)

Az pluszból mínusz feszültségbe való átváltást egy esti mérés mutatja be, ahol este nyolc előtt a külső hőmérséklet 21,0 C a belső 29,4 C volt. Ugyanez kilenc előtt már -7.1 mV, 20.0 és 27,9 fokkal, 10 előtt -12.4 mV, 18,8 és 26,6 fokkal, majd egy óra múlva -15,4 mV 18,8 és 25,6 fokkal. Ahogyan azt a külön kép mutatja, a reggel, a maga 15.4 C fok külső és 23,0 C fok belső hőmérséklete mellett még 9 órakor is -20,4 mV adott. Túl hideg volt. (Azért nem lehetett a -50 mV-t értéket produkálni, mert az egy februári mérés eredménye volt, a bemutatott felvétel pedig áprilisban készült.)

A két videón a külső és a piramison belüli hőmérsékletek is megtekinthetők. A belső hőmérséklet a belső energia fejlődés miatt mindig magasabb, mint a külső. Az első videón a külső hőmérséklet 24-25 C, a belső 30 C felett van.

Az energia potenciál kialakulásához hozzájárul a külső hőmérséklet is. Vagyis nemcsak a földi gravitáció a „táplálék”, hanem a napsütés energiája is. Ezért piramist olyan helyen érdemes építeni, ahol napsütés és jó meleg van. Ott hatékonyabb és a magasabb belső hőmérséklet fel sem tűnik.

Az energia problémánk valóban óriási – de a lehetőségeink is!

3 hozzászólás

3 Comments

  1. Geokopasz szerint:

    Jaj, Istenem! Mennyi marha teremtményed van!
    Aki mV-ban méri az energiát, annak egy szavát sem szabad elhinni, akkor sem, ha független kvantumenergia-kutatónak nevezi magát.
    Ha igaza lenne, már ezzel fűtené a házát, de ezzel valahogy nem dicsekedett…

    Geo

  2. Zoltan J Kiss szerint:

    Kedves Geo,
    A feszültség, az az elektromos potenciál különbség mérőeszköze, az elektromos energia feltöltöttség különbsége két pont között. Jelölhet energia forrást, vagy elvesztett, vagy felhasznált vagy tárolt energiát is (mint például elemekben). Ennek könnyen utánanézhet.
    Az írás üzenete: a gravitáció egy rendelkezésre álló és felhasználható energia forrás.
    Üdvözlettel
    Zoltán J Kiss

  3. Zoltan J Kiss szerint:

    Az „elem” az előző hozzászólásomban természetes a telep (battery) köznyelvi megfelelője.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top