+ Képzőművészet

Köszöni szépen, Lotfi Fárhad, jól van!

lofti fárhad

Délelőtt tettük közzé El-Hassan Róza levelét, amelyben arról írt, azért folytat éhségsztrájkot, hogy egy petíció segítségével megmentse Lotfi Fárhad veszélyben lévő életét. A cikk megjelenése után Lotfi Fárhad válaszolt.

Délelőtt tettük közzé El-Hassan Róza levelét, amelyben arról írt, azért folytat éhségsztrájkot, hogy egy petíció segítségével megmentse Lotfi Fárhad veszélyben lévő életét. A cikk megjelenése után Lotfi Fárhad válaszolt.

„E cikkben (Róza levelében – a Szerk.) sok hamis és valótlan állítás szerepel, ami számomra kellemetlen, illetve rontja a hírnevemet, de előbb kezdjük Rózával !

Róza El-Hassan egy évig járt hallgatóként volt osztályomba. Én személyesen és egyben utoljára 2005-ben az osztálytalálkozón láttam őt!

Sosem volt vele semmiféle baráti vagy egyéb kapcsolatom!

Róza sajnos fejébe vette azt, hogy én lennék az ő élete párja és több mint 10 éve ezzel zaklat és nem hagy békén!

Én 2006 óta Katarban tartózkodom, ahol egy komoly és felelősségteljes munkakörben dolgozom, és Róza petíciói és újságcikkei miatt, megmondom őszintén, napi szinten komoly próbatételek elé vagyok állítva, tudniillik, ha ezek a hamis híresztelések az itteni állam tudtára kerülnek, akkor nem csak, hogy az állásomat veszíteném el, de még ki is utasítanának egy életre! Rózának pontosan ez a szándéka, így kérem önt, hogy ha tudja, törölje ki ezt a cikket, vagy ha ez nem lehetséges, akkor egy újabb cikkel, kérem, hogy a fent említetteket szintén szíveskedjen közölni!”

 

6 hozzászólás

6 Comments

  1. El-Hassan Róza szerint:

    Tisztelt Olvasók, Kérdésem, ugyanaz, mint a cikkemben: MIkor tudd Lotfi Fárhad, ha valóban jól van, Budapesten személyesen tanuk előtt nyilatkozni és nem szöveges üzenetben? Miért nem látta őt senki több mind öt éve? Kérem vessék össze a tiz évvel ezelőtt készült fotótját és a levél tartalmát a tegnapi cikkemmel. Miért nem mostani fényképet küld az állítólagos L.F.? Tudomásomra jutott, hogy Lotfit zsarolják és fogva tartják valahol. Kérem írják alá a peticiót és kérem Lotfi Fárhad személyesen nyilatkozzon Budapesten tanúk és sajtó előtt.
    üdvözlettel,
    Dr. El-Hassan Róza

  2. El-Hassan Róza szerint:

    Mivel a hatalmi helyzetbeli külnbség azokkal szemben, akiket Lotfi Fárhad fogva tartásával vádolok, elképzelhetetlenül nagy, továbbra is csak az éhségsztrájk marad mind eszköz, és bízom benne, hogy győz a szív és elgengednek egy ártatlan embert Budapestre.

  3. El-Hassan Róza szerint:

    Mindez egy kampány része, mely azt acélt szolgálja, hogy aláássa Lotfi Fárhad és az én szakmai hitelemet. Lotfi Fárhádét a levél stilusával: „Köszi szépen… ” engem pedig hazugsággal vádol és arra törekszik, hogy tönkre tegye ezzel a környezetbarát építészeti és emberjogi munkámat.

  4. Kis. P. Ann szerint:

    Nem írt „Köszi szépen”-t. azt írta, h : „Köszönöm szépen”.. ami elég rendes.
    Bár egy elvárható stílussal az jobban összefér, h. mondjuk : „köszönöm Róza az aggódást, nincs bajom, hitelt érdemlően tájékoztatlak arról, hogy jól vagyok.
    Most készítek azonnal mondjuk egy videóüzenetet és küldöm, idő nincs manipulációra, akár tudsz is velem beszélni pár percet és kérlek utána ne foglalkozz a problémámmal, meggyőződhetsz magad arról, hogy minden rendben velem. Akár pár tetszésed szerinti időpontban megismételheted a hívást a közeljövőben, hogy teljesen megnyugtassalak, mint barátomat, aki törődik és aggódik értem., akit magam is féltek, hogy ilyen realitásokon túlmenőnek tetsző mértékben félt engem.
    Köszönettel: L.F.”

    Talán tudod a fentieket használni, Róza és végre megnyugodhatsz, érzékeny művész barátom, aki ebben a világban , mint annyian lelki egyensúlyunkért is küzdünk, mert a teher már szinte nem elviselhető.

  5. El-Hassan Róza szerint:

    Kedves Anikó, máig sem nem kaptam Fárhadtól videó üzentet.
    Ezen túl, kizárólag akkor tudna Lotfi Fárhad a teljes valóságről nyilatkozni, ha Budapesten lenne és valós időben és térben tartana egy sajtótájékoztatót.
    Szeretném, hogy a történet valós hőse Lotfi Fárhad legyen, mivel sokszor igazságtalanul meghurcolta az a közeg melyen éhségsztrájkom sem keltett több mint 48 aláírás erejéig szolidaritásra. Lehet és hibáztam, de Lotfi Fárhad nagyon kiérdemli tiszteletünket.
    Róza

  6. El-Hassan Róza szerint:

    Kedves Aniko, miután tegnap megkértelek, hogy szervezd meg a skype beszélgetést, azt írtad, beszéltél vele skypeon. de egy két kb. tiz nappal ezelőtt készült állóképet küldtél át nekem Lotfi Fárhadról és közölted , hogy távolságtartást kér. Kérdem én, hogy hogy mivel magyarázod azt, hogy mindeközben valaki ugyanazon a napon többször is bejelentkezett nálam Facebook-on privát chatre Fárhad Lotfi felhasználóként? Az nem távolságtartás, ha FB chatten bejelentkezik , de skype konferenciát nem akar. Második kérdésem. ha skypeon chatteltetek, akkor miért nem jelenik meg az általad küldött két fotón a te arcod is egy kis ablakban ahogy ez skypen lenni szokot? Aniko, kérem támogasd a peticiót, csak ezzel tusz nekem segíteni. üdvözlettel, Róza

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top