+ Zene

Turista videoklip lett a Balassi Intézet New York-i meghívásából

balassi intézet

Az Irie Maffia nemrég New Yorkban járt, ahol négy fellépésük is volt a New York-i Balassi Intézet szervezésében. Az ottani élményeiket örökítették meg a tagok a telefonjaikkal ebben a kisfilmben.

Az Irie Maffia nemrég New Yorkban járt, ahol négy fellépésük is volt a New York-i Balassi Intézet szervezésében. Az ottani élményeiket örökítették meg a tagok a telefonjaikkal ebben a kisfilmben.

Gyakorlatilag az egész utat végigkameráztuk. New York szinte minden klasszikus helyszíne szerepel a klipben, de a legtöbb időt Brooklynban és Manhattanben töltöttük. – meséli JumoDaddy. – Az Irie fellépések mellett a klipben egy-két pillanatra feltűnik a Webster Hall-os DJ szettem is.

Elo mondja:

A rendező maga a zenekar volt, a vágás és az utómunka pedig Lehel Olivér (Totyi) munkája.

A csapat nagyon élvezte a kint tartózkodást, mely a klipben is egyértelműen látszik. A fellépések viszont mindenkinek más miatt tetszettek.

Szerintem a McCarren Parkos brooklyni azaz williamsburgi koncert sikerült a legjobban. Ez volt a legkomolyabb koncerthelyszín, egy városi fesztivál, ahol egy nekünk testhez álló nagyobb szabású koncertet adtunk.

mondja JumoDaddy.

Nekem a harlemi klub volt a kedvencem, ahol sikerült megtáncoltatni a főként karibi és afrikai közönséget

mesél Elo.

A fellépések és a klipforgatás mellett fennmaradó kevés szabadidőt városnézéssel, bulizással és gasztronómia kirándulásokkal töltötték.

Marcival végigjártuk New York klasszikus híres street food és egyéb kajáldáit. Hamburger, pastrami, homár, osztriga, pizza, kínai, olasz, mexikói, stb.

hozza meg az étvágyat Jumo.

Persze, jutott idő a hagyományos turista célpontokra is, így voltunk például a Central Parkban, a Time Square-en és a Wall Streeten is. Ezek is szerepelnek a klipben

egészíti ki Elo.

A zenekar köszönetet mondott a szervezésért Vadász Zitának, Romsics Gergőnek és az egész New York-i Balassi Intézet csapatának!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top