+ Zene

Fischer Iván egy pontos mondattal nyitotta meg a Pride-ot

A világ nem fekete-fehér, hanem színes – mondta a Budapest Pride felvonulást megnyitva Fischer Iván, a Budapesti Fesztiválzenekar és a berlini Konzerthaus zeneigazgatója szombat délután.

A világ nem fekete-fehér, hanem színes

– mondta a Budapest Pride felvonulást megnyitva Fischer Iván, a Budapesti Fesztiválzenekar és a berlini Konzerthaus zeneigazgatója szombat délután. A világhírű karmester – akinek szavait követően a menet zenével, zászlókkal, transzparensekkel elindult az Andrássy úton az Opera előtti területről – azt mondta: nagy ünnep a mai, a bátorság ünnepe, ugyanis azt ünnepeljük, hogy valaki vállalja önmagát.

Olyan világban szeretnék élni, ahol a társadalom elfogadja, ha egy felnőtt egy azonos neművel akar együtt élni.

– mondta Fischer Iván

2 hozzászólás

2 Comments

  1. göre gábor bíró úr! szerint:

    Magánügy! Mért kell reklámozni? Sok nagy tehetség buzi, de nem minden buzi tehetséges! Legfeljebb „magamutogatási” költő, betegsége van!

  2. Szatmári Veronika szerint:

    Elfogadjuk – de ki a fenét érdekli mennyire vagytok „színesek”? Szépen, csöndben az otthon melegében lehetne intézni ezeket az érzelmi dolgokat. Miért kell az utcán ekkora felhajtással az emberek képzeletét provokálni – milyen is a magán életetek – amúgy „színesben”? A nem identitás magánügy – minek azt kiteregetni – ki a fene kiváncsi rátok????? Azt sem tudnánk és nem is kérdeznénk, mint ahogy nem is kérdezzük senkitől – kivel, mivel, mikor, mit csinál? Ránk erőszakoljátok magatokat – ez az ami undorító, nem a „másság” hanem ti magatok.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top