+ Sztori

Elkészült a csellengő tinik új himnusza

Új, az eltűnt gyerekek problémájára reflektáló videoklip készült Terecskei Ritával. De akkor sláger nem lesz belőle, mint a Runaway Trainből.

Kampányfilmet forgattak az Együtt az Eltűnt Gyerekekért Alapítvány megbízásából. A szájbarágós videó azonban nem biztos, hogy azokhoz jut majd el, akiknek tényleg szükségük lenne a segítségre. 

A klipben mindent látható, aminek egy berendelt videoklipben fel kell tűnnie. Nehéz sorsú tinilány, akit a suliban csúfolnak, és otthon sem értenek meg, sőt, a helyzetet még egy alkoholhoz nyúló anyuka is súlyosbítja. Főhősünk érthető módon megszökik otthonról, de szökése után szinte azonnal a környék összes polgárőre, rendőre őt keresi.

A videóhoz természetesen a témát feszegető popdal is született, melyet Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője, és Körmendi Anita aka Enita énekelt fel. A Rossz voltam tán?! című dalt a veol.hu slágergyanúsnak titulálta, mi azért ilyen messzire nem mennénk.

Az eltűnt gyerekek azonban valóban megoldandó problémát jelentenek Magyarországon,  tavaly csaknem 17 ezer esetet regisztráltak a hatóságok. Azonban a témában már született egy korábbi popdal, amely teljesen összefonódott az eltűnt gyerekekkel. Ez a Csellengők című műsor főcímdalaként is ismert Runaway Train volt.

 

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top