+ Ajánló

Ganxsta Zolee a magyar költészet Pantheonjában – 18+

Persze, lehet, hogy nem Pantheon, hanem Panthenol, de az biztos, hogy Csőre Gábor kihozta a szövegből azt, ami benne se volt. Eddig.

Tegnap tűnt fel a videó-megosztón az újabb költemény, mely nyilván sokak szerint a kultúra meggyalázása, míg mások aggályok nélkül jól mulatnak rajta.

…Ha feketében vagyok ne kérdezd, hogy miért, mert lelőttek egy havert, aki csak ennyit ért. Mondtam már párszor, hogy szart sem ér az élet, de senki nem figyelt oda mit beszélek.
Szarok rá haver, én rühellem az erőszakot, egymást nyírják ki a kötekedő faszok. Engem csak a pina érdekel, a csajok, hiába ilyen voltam, és ilyen is maradok. Mert nincs semmi jobb öreg, mint egy kibaszott ribanc, benyeli a botomat és nincs semmi gubanc. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz? Van aki gyűlől, tudod, és van aki szeret, van akit meghülyítenek a szerek. Én mindegyikre szarok, mert nem vagyok példakép, soha nem kaphat el a gép. Én elveszem az enyém, te elveszed a tiéd, nincs arra időd, hogy megkérdezd miért. Nem tudom, hogy igaz, vagy csak képzelem, vagy csak az agyam szórakozik velem, de ha elhiszed ezt a sok szart haver, az agyad téged is ugyanúgy átver…

Ki a fasza gyerek, Lory te tudod?
Te vagy a fasza gyerek, Zoli én tudom.
Ki a fasza gyerek, Laci te tudod?
Te vagy a fasza gyerek, Zoli én tudom.
Ki a fasza gyerek, Steve te tudod?
Te vagy a fasza gyerek, Zoli én tudom.
Ki a fasza gyerek, Gabi te tudod?
Te vagy a fasza gyerek, Zoli én tudom.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top